Lev

Pokud dnes řeknete ostatním něco, o čem víte, že není pravda, můžete si být jisti, že to vyjde najevo a ani následky nebudou srdcervoucí. Možná si myslíte, že svým přesvědčováním můžete vést každého, ale to tak není.

Panna

Zdá se, že se vám dnes dostává velké pozitivní pozornosti, což je dobrá věc. Co jsi ale udělal, abys si to zasloužil? Kdo ví a na čem stejně záleží? Nemusíte na to myslet, prostě si to užijete.

Váhy


Máte pocit, že jste na vrcholu situace, zejména na pracovní frontě, která však nebude trvat dlouho, takže planety navrhnou, abyste ze současné situace dostali to nejlepší a ukázali svým nadřízeným, jak jste oddaní .

Štír

Za 24 hodin před vámi se stane nečekaná věc a je vidět, že je to něco opravdu úžasného. Štír, který se nebojí následovat své sny, může očekávat velký úspěch.

Střelec

Čím více času jste v poslední době strávili ve skvělé společnosti, tím více musíte být trochu osamoceni a dobít také své fyzické a duševní prvky. Ani ti největší Střelci nemohou udržet bezuzdné tempo navždy.

Kozoroh

Bez ohledu na to, jaká překážka se vám postaví do cesty, překonáte ji, takže o sobě nepochybujte ani minutu. Zároveň si pamatujte, že je dobré, když se vám před očima vznáší určitý cíl, ale nakonec bude rozhodující cesta, na které skutečně záleží.

Vodnář

Díky kosmickým efektům se objeví vaše velmi velkorysá stránka, možná až příliš. A to natolik, že to uděláte na úkor ostatních ve svůj prospěch. Je příjemné pomáhat ostatním, ale proto nemusíte tahat za kratší, protože už je to mučednictví.

Ryby

V určitém okamžiku následujícího dne zjistíte, že nemůžete problém vyřešit přímo. Jediným způsobem je těžce používat hlavu, logicky myslet a přijít s dobrým řešením.

Pokud se vám článek líbil, nezapomeňte ho sdílet se svými přáteli!

Zdroj.esoteric