Výsledek:

1.

To naznačuje poměrně stabilní manželství. Rodinný život v takovém páru ale musí začít kompromisy. Manželé se musí naučit žít s touhami svého partnera, ne se „přikrývat“. Pokud se to partneři naučí, pak všechny bouře rychle pominou a taková aliance se stane zdrojem paliva pro ambice manželů. V takovém páru je také dobré rozjet rodinnou firmu.

2. 

Takové manželství se vyznačuje citlivostí a strachem. Tento pár má zvláštní romantickou náladu. Manželství bude zajištěno, pokud si každý z manželů najde povolání, ve kterém vyroste jako osobnost. Pokud se jeden z partnerů zasekne ve zlepšování, pak mohou ve dvojici vzniknout konflikty a nedorozumění. Rovněž stojí za to omezit neopodstatněnou žárlivost. Buďte příkladem pro ostatní.

3. 

Tři jsou docela problémový a neharmonický vztah. Trio aktivuje sobecké vlastnosti každého partnera. Takové vztahy se často rozpadají. Pokud se však partneři naučí mluvit mezi sebou a rozdělovat povinnosti rovnoměrně v rámci rodiny, pak se takové manželství může stát docela solidním. Obecný volný čas přinese spoustu zábavy

4. 

Čtyři ukazují, že partneři mají různé cíle. Žena a muž v takovém svazku jsou zřídka připoutáni. A někdy se partneři často navzájem obviňují ze svých neúspěchů. Odpovědnost pomůže udržovat vztah. Stanovte si společný cíl a dosáhněte ho.

5. 

Pět ukazuje, že takové spojení je velmi vzrušující a emocionální. Žádný stres nemůže zničit partnerský vztah. Sdílené koníčky a vzrušující výlety pomohou upevnit manželství. Taková unie je velmi prosperující, ale nenechte rutinu a nudu zastínit všechno.

6. 

Šest je nejharmoničtější číslo. V takovém svazku si manželé energicky užívají nových úspěchů v komunikaci se spřízněnou duší. Pokud manželé spojí své síly, budou schopni dosáhnout velkého finančního úspěchu. Sobecké ambice jednoho z partnerů mohou takový svazek zničit.

7. 

Tento obrázek ukazuje dosti uzavřenou unii. Pokud je pro vás výhodné točit se v úzkém kruhu známých, bude taková aliance velmi silná. Pokud ale jeden z partnerů žije turbulentní společenský život, může se stát příčinou sporu o rodinné vztahy. Pod záštitou Sedmi se introverti cítí dobře.

8. 

Osm je počet workoholiků. Pokud je cílem vás obou kariérní růst, bude taková aliance velmi plodná. Vibrace osmičky však takové manželství často zničí, pokud se životní cíle partnerů liší. Pokud chcete hodně dětí a váš partner neustále žije v práci, pak byste se s tím měla smířit a zvyknout si nebo jít hledat jiného partnera.

9. 

Devítka je číslo, které chrání rodinné hodnoty a vztahy. Pokud cílem vašeho a vašeho partnera není kariérní růst a touha nashromáždit finance, pak se 9 stane skutečným maskotem vašeho páru. Tyto rodiny mají často několik dětí. Pokud je ale jeden z partnerů posedlý finančními ambicemi, pak takové manželství dříve či později ztroskotá.

Zdroj.esoteric