Numerologické „čtyřky“: rovnováha

Numerologické „čtyřky“ jsou vyrovnaní lidé, vědomi si svých výhod i nevýhod. Jsou to pracovití, zodpovědní a stabilní lidé, velmi dobře hospodaří se svým majetkem a dokážou na chvíli moudře šetřit. Někdy jsou však příliš rigidní, praktičtí a drsní, a proto jsou vnímáni jako skrovní a pesimističtí.

Numerologické „pětky“: intuice

„Pětky“ se vyznačují spontánností a proměnlivostí, umí využívat vnitřní výzvy. Jsou bystří a neustále hledají odpovědi na otázky o svém místě ve světě. Jsou to nesmírně bystří lidé, ale také netrpěliví a velmi impulzivní. Někdy mohou jejich násilné povahy a měnící se chování lidi odradit od toho, aby si je vzali.

Numerologické „šestky“: energie lásky

Numerologické „šestky“ jsou schopné zvládnout svoji vnitřní sílu. Jsou rozvážní, obětaví a společenští, ochotní dát svým příbuzným velké city. Jsou to lidé připravení na velkou oběť, která se může promítnout do jejich posedlosti, až posedlosti milovanou osobou.

Numerologické „sedmičky“: schopnost předvídat

„Sedmičky“ mají silně rozvinutou duchovní sféru. Jsou to velmi tajemní lidé se silným smyslem pro individualitu. Bývají vůči cizím lidem ostražití a zdráhají se vykročit. Přinášejí dobrou duchovní energii do života ostatních lidí, přinášejí mír. Sami mají problém komunikovat s ostatními, což je někdy interpretováno jako povýšený, chladný charakter.

Numerologické „osmičky“: síla

Osmičky jsou extrémně silné osobnosti. Mají velké plány a sny a ambice je uskutečnit. Jsou energičtí a velmi odvážní, neváhají dosáhnout požadovaného cíle. Když se stane něco špatného, ​​nemačkají rukama, zůstávají chladní a snaží se situaci napravit.

Jsou to vynikající vůdci, kteří mají rádi kolem sebe všechno „nejlepší“. Jejich houževnatost a radikalismus v akci se bohužel mohou změnit v tendenci terorizovat a zavádět diktaturu.

Numerologické „devítky“: šlechta

Numerologické „devítky“ jsou duchovní lidé, kteří přikládají velký význam jednání ve prospěch druhých. Chtějí žít v souladu s vesmírem, nechat vzkvétat dobro. Jsou plní lásky, empatie a nikdy nezůstávají lhostejní k utrpení. Někdy však tráví příliš mnoho času pro sebe a své blízké, bojují za ideály, zapomínají se uklidnit a udržovat rovnováhu ve svém vlastním životě.

Zdroj.esoteric