11. Máte v sobě ukrytou skutečnou kreativitu

V podnikání se řídíte intuicí. Jste taktní, smířliví a vždy připraveni k dohodě a spolupráci. Jste výtvarně nadaný a kreativní. Toužíte po změně, a tak vás příliš statická práce rychle omrzí. Jste příliš citliví, takže je snadné vás urazit.

12. Rození bankéři a právníci

Jste optimisté a máte dobré úmysly, ale dejte si pozor, aby tyto vlastnosti nezneužili ti, kteří by mohli postoupit za vaše zásluhy. Otevřete tedy oči a dávejte si pozor, s kým pracujete. Vynikáte ve sportu, bankovnictví, vzdělávání a právních záležitostech.

13. Číslo, za kterým se skrývají inovátoři

Jste vynalézaví a vynalézaví, takže se vám daří téměř v jakékoli práci. Čím větší problém, tím sladší výzva k jeho vyřešení co nejdříve. Vynikáte v programování, informatice a práci ve vědě. Je mezi vámi mnoho úspěšných inovátorů.

14. Dokážeš cokoliv a umíš hospodařit s financemi

Jste dobří v psaní, a proto je mezi vámi mnoho novinářů, spisovatelů, skladatelů, překladatelů a profesorů. Prosinec. Vaše práce je také dobrá a jste chytří ohledně peněz a dobře vyděláváte. Jste chytří a víte, jak jednat s nejtěžšími lidmi.

15. Máte mimořádný dar pro umění

Jste flexibilní, milí a vždy připraveni pomoci svým kolegům. V podnikatelském prostředí jste oblíbený, protože jste tolerantní. Máte dar umění a zkrášlování, takže je mezi vámi mnoho kadeřníků, kosmetiček, vizážistů, ale i hudebníků a výtvarníků.

16. Nevyčerpatelná představivost a silná intuice

Máte velmi silnou intuici, která vám pomůže, když stojíte před obchodním problémem. Jste plní nevyčerpatelné fantazie, což z vás dělá vynikajícího umělce a hodí se vám práce spojené s herectvím, malbou, sochařstvím, fotografií a módou.

17. Systemisté v jejich myslích vědí, jak řídit tým

Máte silnou povahu a jste velmi pozorní ve svých kontaktech s lidmi. Své spolupracovníky si vybíráte pečlivě a vždy si vyberete dobře. V práci vynikáte svou pílí, vytrvalostí a systematikou. Máte smysl pro organizaci a jste vynikající jako vedoucí týmu.

18. V podnikání vás vede pouze disciplína

Jste od přírody odvážní a vášniví, takže do své práce investujete až do konce, přičemž na pracovišti často vyhoříte. Pozor na vyčerpání a také na svou přímost, kvůli které se často dostáváte do konfliktu s kolegy. Narodil jste se jako sportovní trenér, voják nebo chirurg.

19. Hnací síly nových trendů

Šťastné číslo 19 vám přináší velký obchodní úspěch, zejména ve druhé části vašeho života. Máte obrovskou energii a nadšení. Duch vůdcovství vás často staví na vrchol obchodního žebříčku. Jste iniciátorem nových obchodních trendů a máte plno originálních nápadů.

20. Svou laskavostí si získáváš všechny své kolegy

Jste umělecká duše, takže se orientujete v zaměstnáních, kde potřebujete projevit svou kreativitu. Orientovat se můžete v malbě, hudbě, módním návrhářství nebo jako webdesignér. Jste od přírody přátelští, i proto jste v práci oblíbení.

21. Na každý problém máte řešení

Málokdy vás může vykolejit problém. Vždy máte dobrá a kreativní řešení a ve vaší práci se vyznačuje podnikavostí. Po třicítce vás čeká velký úspěch. Máte zaměstnání, které vás přivádí do kontaktu s lidmi.

22. Všichni ti závidí tvoji originalitu

Máte originálního ducha, nápady a iniciativu. Mnozí vám ale závidí, a jak někdy špatně soudíte, dejte si pozor na vlastní bludy, stejně jako na nepoctivé kolegy. Pro svou lidskou povahu jste vynikající psychologové, lékaři, odborná povolání vám vyhovují.

23. Máte šikovné ruce a analytické schopnosti

Jste inteligentní, vynalézaví a rychle uvažující se šikovnýma rukama, takže se vám hodí hmatatelné a přesné úkoly. Jste analytický a máte dobrou paměť a jen máloco může uniknout vaší bystré pozornosti. Jste vynikající prodejce, spisovatel, učitel nebo novinář.

24. Rození malíři, sochaři a hudebníci

Máte laskavou a příjemnou povahu, takže dosahujete úspěšných obchodních vztahů. Tvůrčí duch vás vede po cestách umění, takže je mezi vámi mnoho malířů, sochařů, tanečníků, baletek, hudebníků. Na pracovišti se vám nejlépe pracuje se ženami.

25. Rozvážní lidé, jejichž úsilí se vyplatí

Jste opatrní a tolerantní, takže vám budou vyhovovat profese související s prací s lidmi. Existují nejen herci, fotografové, ale i ti, kteří se zabývají alternativní medicínou. Po tvrdé práci dosáhnete obchodního úspěchu ve druhé části svého života.

26. Máte výbornou logiku

Jste ctižádostivý, praktický a velmi pečlivý. Daří se vám úkoly, které vyžadují systematičnost, logické posouzení a hluboké soustředění. Buďte ale opatrní při výběru obchodních partnerů. Nejlepší je řídit záležitosti sami.

27. Číslo, které vám přináší pověst

Jste bojovní a nezávislí a snadno děláte pokroky. Toto číslo je výhodné pro ty, kteří se zabývají medicínou, sportem, vojenskou profesí nebo pracujícími v průmyslu. Také přinese slávu těm, kteří se zabývají intelektuální prací, zejména literaturou.

28. Komunikace je pro vás klíčová

Jste sebevědomí a komunikativní a vyjadřujete se s lehkostí. Buďte opatrní, komu důvěřujete, protože zklamání není vyloučeno. Nejlépe se vám daří v zaměstnáních, kde je komunikace klíčová – jste vynikající prodejce, cestovní agent nebo průvodce.

29. Jste stvořeni pro medicínu

Jste od přírody trpěliví a máte dobrý smysl pro přesné úkoly. S kolegy máte dobré vztahy, i když vás někdy zklamou. Nejlépe vám vyhovují pozice ve zdravotnictví, jako jsou praktičtí lékaři, zdravotní sestry a psychoterapeuti.

30. Vzdělání je vaše první povolání v životě

Narodili jste se pod šťastným číslem 30, což naznačuje velké příležitosti k získávání znalostí. Budete se vzdělávat po celý život. Jste úspěšný jako lektor, profesor, spisovatel nebo scénárista. Jste pracovití a vytrvalí a nevzdáváte se, dokud nedosáhnete svého cíle.

31. Narozen pro soukromé podnikání

Jste odlišní od ostatních, většinou svou originalitou. Těžko přijímáte pravidla a normy chování, což může způsobit konflikty v pracovním prostředí. Nejlépe vám vyhovuje samostatná výdělečná činnost, takže jako soukromý podnikatel jste vynikající.