K

Toto první písmeno představuje extrém a jeho majitelé za svůj život vystupují v několika rolích, od rebela, obchodníka, svůdce až po rodinného muže. Jsou to velmi silní a emotivní lidé, kteří chtějí být středem pozornosti.

L

Je to první písmeno, které symbolizuje velmi energické a charismatické lidi, kteří žijí život spontánně a hravě. Rádi cestují, rozšiřují si obzory, přeskakují z jednoho vztahu do druhého a několikrát mění zaměstnání.

M

Symbolizuje lidi, kteří jsou ve své práci odvážní, inteligentní a pilní. Kromě toho, že jsou velmi loajálními přáteli, kteří radí ostatním, jsou také loajální povahy.

N

Lidé, jejichž jména začínají na toto písmeno, jsou plní důvěry v druhé lidi a jsou obklopeni skutečnými přáteli. Chtějí být v roli poradců, ale sami zřídka hledají radu a raději se stahují do sebe. V lásce jsou velmi důvěřiví a flexibilní.

O

Symbolizuje moudrost a vzdělání. Mnoho lidí s těmito iniciálami patří mezi spisovatele, profesory nebo se zabývají vzděláváním. Mají vysoké morální standardy, které je vedou v životě. Kvůli svému vztahu se rychle ocitnou v konfliktu.


P

Lidé s těmito iniciálami jsou obvykle velmi bystří a plní talentu. I v mladém věku jsou zralejší než jejich vrstevníci a jsou obvykle atraktivní pro partnery, kteří potřebují vedení. Rádi se baví a někdy až přehnaně dramatizují.

R

Tito lidé jsou obvykle velmi loajální, soucitní a dávají najevo svou náklonnost. Dělají to však pouze s blízkými přáteli a drží se stranou od ostatních. Nejsou příliš společenští, ale oceňují jejich klid a požitek v náručí romantického partnera. Mají rádi romantické výzvy a mají velké ambice.

S / Š

Toto první písmeno symbolizuje jedince, kteří vyzařují sexuální přitažlivost a přitažlivost. Mají rádi kouzlo, krásné věci a komplimenty. Mnoho z nich skončí jako politici, herci, modelky a zpěváci. Materiální věci pro ně znamenají hodně. Najdou se za všech okolností.

T

Lidé, jejichž jméno je ozdobeno tímto písmenem, popisují hyperaktivní postavu. Jsou vždy zaneprázdněni a plni nadšení. Vytvoření rodiny je pro ně klíčové, berou v úvahu i tradiční hodnoty.

U

Lidé, jejichž první písmeno ve jméně je u, mohou být zmatení, jejich životy se zdají chaotické a neustále spěchají. Jinak ani neumí žít, mají rádi ten pocit tlaku, který je žene kupředu. Neradi jsou sami.

V

Tento dopis popisuje lidi, kteří jsou velmi přízemní, praktičtí a nikdy jim nedojdou slova. Jsou velmi vynalézaví, mají rádi nové cíle, plány a projekty, které se liší od průměru.

Z/Ž

Lidé, jejichž jména začínají na toto písmeno, jsou plni důvěry v jiné lidi a obklopeni přáteli podle svého výběru. Chtějí být v roli poradců, ale sami zřídka hledají radu a raději se stahují do sebe. V lásce jsou velmi důvěřiví a flexibilní.