Kdybys viděl tygra

Vaše levá hemisféra je aktivnější než pravá. Jste analytický člověk , velmi cílevědomý a organizovaný. Když budete postaveni před problém, okamžitě zapnete logiku, budete vypočítaví a objektivní.

Jste často neoblomní. A ne vždy to má na život pozitivní vliv. Proto je vhodné občas naslouchat názorům ostatních. Samozřejmě se nebavíme o nějakých lidech z ulice, kteří ve vašem životě nic neznamenají. Mluvíme o blízkých, kteří vám přejí jen to nejlepší.

Vaše osobnostní rysy

Milujete, že vše jde podle plánu. Často si vytváříte různé seznamy úkolů, plány a plány, které se bez otázek snažíte dodržovat. Máte jasně definované cíle a budujete cestu k jejich dosažení, přičemž každý krok podrobně popisujete.

Ve vašem životě není místo pro nejistotu a mlhu .Jste realista,  který ke všemu přistupuje z racionálního hlediska. Pohádky a fantasy nejsou nic pro vás. Bez ohledu na to, jak vysoké se mohou zdát vaše cíle ostatním, víte, že jsou reálné a dosažitelné.

Pamatujte, že obě mozkové hemisféry stejně nefungují izolovaně, spolupracují a doplňují se. I když pravděpodobně máte více vlastností z určité dominantní hemisféry, pravděpodobně máte také rysy z druhé hemisféry – jen v menší míře. Teď už ale víte, na které vlastnosti byste si měli dát pozor.

Zdroj.ofigenno