Panna

Naučte se naslouchat svému srdci. Toto je nejdůležitější životní lekce, kterou se na konci roku 2022 naučíte, nenechte se ovládat nikým jiným, dejte sebe na první místo a poslouchejte své srdce. Prosinec pro vás bude opravdu výjimečný měsíc.

Váhy

Nyní se naučíte oddělovat opravdu důležité věci. Už žádné zajížďky, jděte přímo ke svému cíli. Už žádný ztracený čas. Už žádné problémy s „očkováním slov“. V prosinci se více věnujete vlastním potřebám a uvědomíte si, na čem vám skutečně záleží.

Štír

Naučte se říkat „ne“. Konečně je čas se o sebe lépe starat. Zjistíte, kdo skutečně jste a co od života chcete. Nesnažíte se zalíbit druhým, takže bude jednodušší říct ne a chránit svou duši.

Střelec

Naučte se vzdát bolesti. Připravte se, právě teď začíná nová kapitola vašeho života, udělejte vše pro to, abyste minulost nechali za sebou. Zaměřte se na budoucnost. Pusťte břemeno minulosti a jděte dál.

Kozoroh

Naučte se bojovat za své sny. Je v pořádku, pokud na cestě k úspěchu narazíte na překážky, jsou důležité, protože vám pomáhají rozvíjet se a vyjít ze své komfortní zóny. Nikdy se nevzdávej, dokud se nedostaneš tam, kde chceš být.

Vodnář

Naučíte se otevřít své srdce a přijímat lásku. V prosinci si více všímáte lidí kolem sebe. Zbourejte zdi postavené kolem vašeho srdce a rozhodněte se přijímat a dávat pravou lásku.

Ryby

Naučte se říkat, co máte na srdci. Už se nebudete před nikým a ničím skrývat. Sundáte si masku a nečekejte, že lidé kolem vás budou hádat, kdo jste. Naučíte se otevřeně mluvit o tom, jak se cítíte a čeho chcete dosáhnout.