Rada, kterou nabízíme, zní divně, ale právě to doporučují ženám někteří gynekologové, kteří mají skutečný zájem o udržení zdraví žen!

Používání antibiotik k léčbě vaginitidy může problém zhoršit spuštěním šíření plísňové infekce. Chemické látky mohou způsobit jak alergické reakce, tak nadměrnou suchost.

Současně existují přírodní léky pro normalizaci mikroflóry ženských pohlavních orgánů a eliminaci nežádoucích projevů vaginitidy. Důležité: před zahájením jakékoli léčby byste měli nejprve podstoupit testy a zjistit, který patogen chorobu vyvolal (bakteriální nebo plísňový).

Odpradávna pomáhá heřmánkový odvar ženám udržovat zdraví. 2 lžíce. l. suché květy heřmánku nalijte 1 litr vody, přiveďte k varu a nechte vařit 5-10 minut. Provádějte oplachování a sprchování s přihlédnutím k závažnosti onemocnění. Po normalizaci mikroflóry nelze heřmánek použít.

Abyste zabránili vzniku vaginálních infekcí, konzumujte dostatečné množství fermentovaných mléčných výrobků, používejte spodní prádlo vyrobené z přírodních tkanin, pro intimní hygienu používejte jemné výrobky obsahující kyselinu mléčnou.

Důležité také: Vyzvěte partnera, aby se před pohlavním stykem vypláchl, aby se minimalizoval vstup cizích bakterií do pochvy.

Postarejte se o křehké zdraví svých přátel: sdílejte s nimi tento článek!

Zdroj.Fithacker