KOZOROH

V tomto týdnu budete čelit pravdě. Jste znamením, které zlomilo srdce někomu, na kom vám záleží. To jsi samozřejmě nechtěl. To samozřejmě nebylo vaším cílem. Ale prostě se to stalo. A nyní konečně přicházejí dny, kdy si uvědomíte, že jste se mýlili. Protože pro tebe přicházejí špatné dny. Dny, kdy to pro vás bude těžké, a kdy si jednoduše uvědomíte, že jste se mýlili. Že nemáte toho jediného člověka, který byl vždy po vašem boku, který vás upřímně miloval a byl připraven pro vás udělat cokoliv.

Nyní, když přijdou dny smutku, sami si uvědomíte, že jste neměli reagovat tak, jak jste reagovali. Kdybyste měli člověka, který byl hoden vaší lásky, ale prostě, o kterém jste nevěděli, že si ho vážíte.

Nyní jste schopni udělat vše pro to, abyste toho člověka znovu získali po svém boku, ale šance, že se to stane, je velmi malá.

Protože, stejně jako sis uvědomil, jak je výjimečná, si také uvědomila, že si stále zaslouží víc, než jí můžeš dát. A že by neměl dávat další šanci někomu, kdo už jednu měl a kdo ji promarnil, někomu, kdo tam nebyl, když to nejvíc potřeboval… Ten člověk teď ví, jak je výjimečný a že si zaslouží víc než ty dej mu..