Genitálie

Jste rozhodně plachý člověk. Chybí vám sebevědomí a často vás jednotlivci šikanují. Nemáte mnoho přátel a ostatní vás mohou považovat za nudné a neatraktivní. Nejste v ničem vytrvalí a máte tendenci se při první příležitosti rychle vzdát.

Vy ale volíte nadprůměrného sexuálního partnera. Sdílíte hluboké, upřímné emoce s velmi málo lidmi, takže svou vnitřní sílu nacházíte v sexu. Pro vás je nejideálnější partner, který si jako první umyje obličej nebo vlasy.

Nohy

Jste rozhodně umělecký typ. Jste nejšťastnější, když se věnujete svému koníčku a jste schopni v životě dosáhnout více než ostatní, protože váš talent je vaší hlavní předností. Chybí vám odhodlání, ale na cestě ke svému cíli budete neúnavně pracovat. Peníze pro vás nejsou tak důležité a raději se stýkáte s intelektuály a umělci.

Dá se o vás říci, že jste nejlepší v sexu, protože chcete svého partnera potěšit a jste připraveni prozkoumat něco nového. Nejlepší životní partner je pro vás ten, kdo si jako první osprchuje genitálie nebo hrudník

Ramena

Dalo by se říci, že jste rozený smolař. Všechno, co začnete, končí neúspěchem. Lidé vás nemají rádi, takže raději trávíte čas o samotě. Vidíš svět jako peklo. Peníze a moc jsou pro vás velmi důležité, ale chybí vám štěstí, abyste je získali.

Jste špatný partner, v posteli jste povrchní a jen těžko budete hledat někoho, s kým budete žít. Vaší jedinou šancí jsou ti, kteří si jako první umyjí podpaží. Lidé, kteří si nejprve umyjí ramena, mohou být těžcí hazardní hráči a alkoholici.

Ostatní

Jste velmi průměrní. Není pochyb o tom, že máte vnitřní sílu, ale ostatní ji sotva vidí. Museli by se naučit, jak být trochu dobrodružnější a jak prezentovat svůj potenciál. Hluboko uvnitř jsi velmi sympatická a nemáš moc chyb.

V sexu jste také průměrní. Sice fantazírujete o různých pózách, ale nemáte odvahu je uvést do praxe. Nejlepším partnerem je pro vás ten, kdo si jako první osprchuje obličej.