Zejména popsal pokus se žabími jikry.

– Existuje jednoduchý pokus se žabím jikra, když je umístěn v komoře z 80 procent niklu a železa, kde jsou všechny podmínky pro normální vývoj buněk s jedinou výjimkou – není zde žádné vnější elektromagnetické prostředí. V tomto abnormálním elektromagnetickém prostředí se embrya mění v monstra a žádné z nich se ani nedostane do fáze žáby.

Podle závěrů slavného ruského akademika DNA generuje laserové paprsky a rádiové vlny, které vytvářejí informační hologramy. Buňky embrya přijímají vlnovou informaci tímto způsobem a vytvářejí jakýsi plán, který řídí, kde a jak by měly růst oči, ústa, nos, uši a další.

V roce 1997 také rakouští vědci pomocí experimentu dokázali, že foton lze teleportovat . To ve skutečnosti znamená, že jej lze okamžitě přenést z jednoho místa na druhé při zachování všech informací.

– Velmi jasně ukázali, že foton se může teleportovat a naše DNA, naše chromozomy, fungují na principu fotonů. To znamená, že naše buňky spolu komunikují nekonečnou rychlostí. Zkrátka tam mizí pojem času.