3. Podpatky u sebe, prsty od sebe.

Lidé, kteří takto položili nohy, vědí více než ostatní o tom, jaké by mělo být skutečné pohodlí. Možná nebudou chodit na víkend nakupovat v naději, že vytvoří dokonalý obraz, ale mohou strávit spoustu času výběrem nového parfému nebo krému.

Jejich vztah k oblečení a věcem může být velmi obtížný – v tomto ohledu jsou tyto osoby velmi rozmarné a vybíravé.

Dost často jsou obklopeni takzvaným „chaosem“ a „chaosem“ – v tom, co se ostatním zdá být nepořádek, ale existuje určitý logický systém: jakoukoli potřebnou věc může majitel najít se zavřenýma očima.

Jejich „slabým článkem“ je neschopnost soustředit se na jednu věc. Trvá dlouho, než se soustředí, a stejně snadno se nechají odvést od tématu.

4. Nohy u sebe.

Lidé, kteří dávají přednost sedění v této konkrétní pozici, obvykle nemají rádi zpoždění sami a jen těžko snesou, když se opozdí někdo jiný.

Jsou rozumní, inteligentní, zranitelní, věří, že špatný svět je lepší než dobrá hádka, a cítí se trapně, pokud vedle nich někdo na veřejnosti předvádí své city (a je jedno, zda se jedná o vášnivý polibek nebo manželské „zúčtování“) ).

Pokud člověk rád sedí se spojenýma nohama a současně se opírá o celé chodidlo, pak je celkem přímočarý, otevřený, možná trochu drsný a s největší pravděpodobností od přírody pedant.

Pokud v této poloze dává přednost zvednutí prstů bot, opíraje se o paty, pak si buďte jisti, že jeho obrněný vlak je na vlečce. Takový člověk, přestože vypadá zdrženlivě, je ve skutečnosti vždy připraven všechny a všechny odmítnout; svět je pro něj nepřátelské prostředí a dům je jakýmsi útočištěm, pevností, za jehož zdmi se lze schovat před veškerou nepřízní osudu.

Vnímá jakoukoli poznámku na jeho adresu jako náznak, že s ním není vše v pořádku, a okamžitě zahájí protiútok.

5. Nohy do strany.

Lidé, kteří rádi jen tak sedí, zpravidla příliš netouží po svatbě, a pokud ano, nikam nespěchají, aby získali potomky, než získají vzdělání a udělají kariéru, protože věří, že všechno má jeho čas.

Vyznačují se vytrvalostí (někdy přecházející v tvrdohlavost) a odhodláním. Díky ambicím tito lidé zapomínají na rozmary a postupují vpřed – tam, kde se sny stávají skutečností.

Je pro ně nesmírně důležité, jak vypadají. Vnější pozorovatelé nevědí, jaké úsilí jsou tito jednotlivci připraveni vyvinout, aby se udrželi v dokonalé kondici.

V hloubi duše, někde velmi hluboko, si nejsou tak trochu jisti sami sebou, takže často kritiku (i tu nejkonstruktivnější a nejpřátelštější) přijímají nepřátelsky.

Souhlasíte s těmito charakteristikami? Sdílejte tento článek se svými přáteli a rodinou!

Zdroj:ifter