4. Hrudník ve tvaru slzy

Tento tvar prsou zpravidla ukazuje na zvýšenou emoční citlivost. Dívky s ňadry ve tvaru slzy mají tendenci zveličovat rozsah problémů, trápí se maličkostmi a jsou obecně velmi sentimentální.

Právě ony sní o princi na bílém koni, partnera si poněkud idealizují a jakékoli nezdary berou velmi bolestně. Ale ocení romantický impuls, budou zbožňovat osobu, která se o ně stará a chrání je, a stanou se těmi nejpečlivějšími matkami.

5. Malá prsa

Říká se o takových lidech „nepotopitelných“: zdá se, že neexistuje taková situace, ve které by tato dívka upadla do zoufalství. Je vždy plná síly, optimismu a energie a její skutečné zážitky jsou před zvědavými pohledy skryty. Sice doma vzlyká do polštáře, ale nikdy své emoce nedá najevo na veřejnosti.

Totéž je s komunikací: má stovky přátel, se kterými se může bavit, ale blízké přátele – doslova 2-3 lidi, kterým skutečně důvěřuje.

6. Asymetrický hrudník

Emoční houpání je pro tyto dívky typickým stavem. Od lásky k nenávisti je jeden krok také o nich. Jejich nálada je proměnlivá, jako počasí u moře, a může se změnit bez zjevného důvodu. Jsou však schopni těch nejkreativnějších nápadů, nestandardních myšlenek a nevšedního přístupu k řešení problémů, protože okamžitě zvažují několik způsobů, jak situaci vyřešit a nikdy se nezaseknou na jedné věci.

7. Těžký hrudník

Ideální ženy v domácnosti, strážkyně krbu, připravené každému pomoci, obklopit se péčí a pozorností, krmit, zahřívat a dávat moudré rady: psychologové byli přesvědčeni, že při vší bouřlivém mládí a značných pošetilostech, kterých jsou takové dívky v mládí schopné, vyrostou z nich úžasné maminky a pak – babičky zbožňované svými vnoučaty, jejichž dům voní koláči, které umí utěšit i v té nejbeznadějnější situaci a pro každého vždy najdou ta správná slova.

Zdroj:vasne.ru