Výsledky testů:

KVĚTINY

Květy jsou obvykle velkým znamením krásy a květu. Dávají radost a ženskou krásu přírody každému, kdo je vidí. Krásné kvetoucí květiny hovoří o vašem sebevědomém a věrném duchovním růstu a osobním rozvoji.

Jdete správným směrem a úspěch vás čeká! Může to souviset s prací, novými vztahy nebo koníčky. Nezastavujte se! 

MASKA

Maska může naznačovat, že jste v procesu osobní transformace. Může symbolizovat různé aspekty vaší osobnosti. Můžete mít jednu masku, kterou používáte při práci; druhý, který si obléknete při komunikaci se svými rodiči;
a třetí maska, kterou chcete pro své kamarády.

 To vše však vyvolává potíže jen tehdy, když se tyto masky navzájem dostanou do konfliktu. Jste spokojeni se svou osobností nebo je čas vidět se ve zcela novém světle?

Pod maskou může člověk skrýt svůj skutečný vzhled, charakter nebo záměry. Nebo může být tvář nazývána maskou a má zmrzlý, prázdný, záhadný výraz.

Je mezi vašimi známými někdo, kdo skrývá svou pravou tvář, nebo chce vypadat úplně jinak, než kým ve skutečnosti je? Máte pocit, že byste měli skrývat, kdo jste?

ŽENA

Žena předznamenává intriky. Pokud jste na obrázku viděli obraz krásné mladé ženy – znamená to pro vás nové příležitosti, radost, štěstí, bohatství, hodně štěstí … Žena s rozcuchanými vlasy představuje nebezpečí; a pacient – obtížnost zotavení.

LISTY

Listy jsou symbolem růstu, hojnosti a dobrých výsledků, zvláště jsou-li zelené, svěží a šťavnaté. Listy znamenají štěstí a úspěch v podnikání a lásku, pak to bude kvést v plné síle.

Čeká vás spíše bezstarostný život plný radostných událostí.
Zelené listy byly vždy považovány za dobré znamení. Mohou slíbit šťastné manželství i možnost dědictví. 

Zdroj:hfeellfeed.pw