Lev

Od narození jste skutečný vůdce, máte velmi dobré organizační schopnosti. Vždy si všimnete nejdůležitějších věcí a i ve vztahu si rychle uvědomíte, co je pro vašeho partnera nejdůležitější. Soustředíte se vždy na pointu, nenecháte se rozptýlit maličkostmi.

Nestydíte se za své pocity, nebojíte se zranitelnosti. Mnohokrát reagujete na věci impulzivně, jste v zásadě otevřená a kreativní osobnost.

Panter

Od svého narození jste skvělý stratég. To, co se vyhýbá pozornosti většiny lidí, je pro vás zdrojem informací. Víte přesně, čeho jste schopni, a proto můžete vždy velmi dobře alokovat své zdroje.

Ať už si vyberete cokoli, vždy budete úspěšní. Jste otevření novým zkušenostem a perspektivám. Jste kreativní, milujete různá odvětví umění, milujete cestování. Riskujete hladce, moc o tom nepřemýšlíte.

Pampeliška

Jste vysoce idealistický člověk, vždy hájíte své zásady a zájmy. Myslíte rychle a logicky, vždy víte „co, kde dělat“. Pokud vás někdo požádá o pomoc, můžete se během několika sekund rozhodnout, aby mu situace prospěla.

Pokud můžete pomoci ostatním, jste šťastní. Je velmi snadné najít společnou řeč s každým, vyhýbat se konfliktům, vlivu nebo jiným.

Zdroj.esoteric