1) Pokud jste viděli ptáky.

Pokud jste první, kdo zahlédl ptáky, láká vás hledání něčeho nového, experimentování. Uvědomili jste si, že život je dobrodružství, kterým musíte projít. Objevte tedy nepoznané.

Opusťte pohodlí domova, vyjděte z komfortní zóny, musíte vyrazit na let, najít si vlastní cestu, i když se bojíte a jste osamělí.

Hlavní věc není konečný cíl. Užijte si samotný proces, vezměte si vše, co vám život může nabídnout, vše, co vám při sezení pod zámkem chybělo. Je čas vzlétnout. Určitě se vám bude líbit, co objevíte.

Jste důsledný, vyrovnaný a pozorný člověk, od narození perfekcionista. Víte, co chcete a jaký by měl být svět. Snažíte se udělat vše pro to, abyste se přiblížili ideálu.

2) Pokud jsi viděl ženskou tvář.

Pokud poprvé uvidíte ženskou tvář, znamená to, že vám chybí opora, chcete být milovaná, spokojená a cítit, že se o vás někdo stará.

Hledáte skutečné emocionální spojení, nezajímají vás hry a prázdný flirt. Chcete upřímný a čistý vztah. Chcete se konečně vzdát a otevřít své srdce. Nechte je tedy vzájemnou odpovědí!

Jste obvykle velmi nároční – nejen na sebe, ale i na ostatní. Lidé se na vás obracejí – dá se vám věřit, umíte dobře poradit. Jste člověk s velkým srdcem, je pro vás těžké žít uvnitř, milujete svou nezávislost a svobodu.

3) Viděl jsi strom.

Pokud jste poprvé viděli strom, znamená to, že se v hloubi duše chcete zakořenit ve své profesi! Je načase investovat veškerou naši energii do pracovních projektů, aby se rozvíjely a posilovaly.

K řešení problémů přistupujete kreativně. Máte vedení, vždy se snažíte udělat vše, co je ve vašich silách, abyste dosáhli požadovaného. Nyní ve vás srší touha uskutečnit všechny plány, které jste navždy odložili.

Musíte být trpěliví, ale vaše práce se rozhodně vyplatí. Změna nastane pomalu, ale jistě. To vše vás učiní moudřejšími a silnějšími!

Jste laskavý, klidný a rozvážný člověk. Zdá se vám, že je lepší mlčet, než někoho urazit. Je snadné se s vámi spojit, lidé s vámi rádi spolupracují. Jste svobodná duše, která jde za svým snem.

Nabízíme vám absolvovat ještě několik podobných testů: první ukáže vaše skryté schopnosti, díky druhému se naučíte svou nejlepší kvalitu, třetí odhalí důležité tajemství vašeho podvědomí, čtvrtý vám řekne o vaší postavě.

Pomůže vám tento test rozhodnout o vašich touhách? Co jsi viděl jako první?

Zdroj:esoteric