Vyhněte se agresi v blízkosti zrcadla

Nikdy a za žádných okolností nebuďte agresivní vůči lidem v blízkosti zrcadla – jinak vás bude pronásledovat zoufalství a strach z oběti.

Pokud nechcete zrcadlo proklínat negativní energií, kterou pak bude neúnavně vysílat, v žádném případě nepřipouštějte v jeho blízkosti ani naproti žádnou agresi (jako v životě obecně). Sklo zapečetí bolest oběti, její zoufalství a strach a budou vás pronásledovat.

Kritizovat svůj odraz je zakázáno

Pokud máte ve zvyku pojmenovávat svůj odraz v zrcadle, neustále se kárat za nějaké nedostatky a obecně kritizovat, raději to vzdejte. Takové činy snižují sebevědomí a způsobují, že se tělo cítí plaché, a také ovlivňují zdraví a vzhled člověka. Opakováním slov se zdá, že se programujete, abyste všechno splnili. A zrcadlo v tom jen pomáhá, odráží negativa v ještě větším množství. Média radí nevyslovovat nahlas osobní nedokonalosti, nemluvit o nemocech a utrpení.

Novorozencům nenoste zrcátko

Podle lidových pověstí byste dětem neměli nosit zrcátko. A přestože předmět sám o sobě není považován za čistě pozitivní nebo negativní, může někdy fungovat jako kanál pro nečisté bytosti. Ezoterici věří, že miminka nemají ochrannou auru, což znamená, že dítě je více vystaveno mystickému světu. Zvláště nebezpečné je postavit před kolébku zrcátko a umožnit dítěti, kterému ještě není pět let, aby si večer dlouho hrálo s jeho odrazem.

Existují kromě zrcadla před postelí ještě nějaké zvlášť nebezpečné předměty, které mohou člověku ublížit? Ukázalo se, že ano