2. Dejte si více lásky. Podívejte se do zrcadla a řekněte si: „Opravdu tě miluji.“ Když se naučíte dávat lásku sami sobě, bude do vašeho života přicházet stále více.

11. Neváhejte, ale riskujte a bojujte za své sny. Prosperita miluje odvážné a pokaždé, když začnete s láskou a motivací, přinese to úspěch.

62. Otevřete se zázrakům ve svém životě. Každý den je požehnáním a příležitostí udělat něco krásného a kouzelného. Věřte, že si zasloužíte žít svůj sen.

17. Pozorně poslouchejte, co vám vaše tělo říká. Mysl, duše a tělo by měly být v jedinečné harmonii. Možná vám skrze nějakou bolest vaše tělo říká, že negativní emoce jsou ve vaší duši potlačeny.

30. Každá naše myšlenka vytváří naši budoucnost. Je to jen myšlenka a myšlenky se mohou změnit. Pokud chcete ve svém životě něco změnit, začněte myšlenkami.

89. Zdraví je přirozený stav mého těla. Jsem naprosto zdravý. Tuto afirmaci doporučujeme opakovat každý den, aby bylo vaše tělo v souladu s vaší myslí. Realitu tvoříme svými myšlenkami a přesvědčením.

61. Minulost je za vámi – nyní je čas dívat se dopředu. Zaměřte se na nová vítězství a překvapení, která život přináší. Dokud se budete ohlížet za sebe, neuvidíte to krásné, co vás v nadcházejícím období čeká. Užívejte si a žijte přítomným okamžikem, občas se podívejte do budoucnosti.

1. Žádné setkání není náhodné. Každý člověk, kterého ve svém životě potkáte, vám může přinést důležitou lekci nebo zprávu. Učte se od ostatních lidí, co o jejich úspěchu, co o jejich chybách. Nenechejte se přemoci egem a závistí. Přijmout znalosti a přenést je.

12. Nejrychlejší cesta ke zdravému a šťastnému životu je naplnit svou mysl krásnými a pozitivními myšlenkami. myslet pozitivně, věřit v lepší zítřky. Co vyzařujete, to přitahujete. Prostřednictvím meditace a budování uvědomění budete schopni ovládat své myšlenky a odmítat přesvědčení, která vás blokují.

8. Buďte vděční za vše, co vám Vesmír dává – za každou krásu a lekci. Začněte a skončete každý den s vděčností, protože tak spustíte vlnu pozitivních vibrací a pošlete dobrou energii do vesmíru.

54. Důvěřujte své intuici a buďte připraveni naslouchat svému vnitřnímu hlasu v mnoha situacích. Naše podvědomí dokáže často objevit spoustu neznámých a cenných věcí – dovolte mu tedy, aby bylo vaším spojencem na této životní cestě.

55. Nezapomínejte na své potřeby. Vytvořte životní rovnováhu mezi prací, volným časem a zábavou. Pozorujte se očima lásky a dopřejte si alespoň jednou denně.

79. Ve vašem životě není žádná negativita, naplňuje vás pouze pozitivní energie. Uzdravte staré citové rány a věřte, že jste nyní zdrojem lásky, hojnosti nápadů a neuvěřitelné síly.

82. Věnujte pozornost svému prostředí a zbavte se negativních lidí, kteří vám vysávají energii. Život je příliš krátký na to, abychom ho strávili s toxickými lidmi. Vytvořte si ve svém životě kruh hodnotných lidí a užijte si jejich lásku.

26. Přijměte všechny rány z minulosti a traumata z dětství – obejměte se a řekněte – „Teď jsi v pořádku!“ Odpusťte si každou chybu, nekritizujte své činy, ale buďte připraveni dávat lásku svému vnitřnímu dítěti.

80. Jste tvůrcem svého života a každým svým činem můžete ovlivnit svůj osud. Máte moc změnit vše, co se vám v životě nelíbí – začněte HNED. 

15. Pouze láska má moc zahojit vaše rány, obnovit vaše srdce a povzbudit vás k životu v souladu s pravou přirozeností. Proto žijete lásku každý den a šíříte ji mezi ostatní – bez podmínek a omezení.

47. Neomezujte své plány na časový rámec. co chceš dělat zítra, udělej dnes. Neodkládejte realizaci snů, protože se objeví nějaké nové a větší. ať je každý den příležitostí žít a realizovat jeden ze svých snů.

21. Možná jste plánovali velké úsilí, ale zdá se vám, že Vesmír nestojí na vaší straně. Možná není ten správný čas něco uskutečnit a Vesmír s námi má lepší plány. Zkuste tím prizmatem pozorovat aktuální životní dění.

33. Žádná překážka není větší než vaše touha a síla. Takže se nevzdávejte, ale věřte, že vše přichází a odchází se správným důvodem. Jediný způsob, jak dosáhnout toho, co chcete, je nevzdat se na první překážce. Když se objeví další jevy, budete silnější a připravenější jim čelit.

53. Tajemství radosti spočívá v dobré volbě a dnes se rozhodnete být ŠŤASTNÍ. Vždy existuje důvod ke štěstí. Dívejte se kolem sebe, dívejte se na věci, které vás naplňují, nový den či večer, přátelé, partneři, rodina… Štěstí je s námi vždy, jen my ho často nevnímáme.

84. Všechno, co uděláš, se ti vrátí trojnásobně. Buďte tedy připraveni čistit karmu a vytvářet dobré skutky každý den. Vesmír to ocení a vy se budete cítit lépe a krásnější.

70. Nejdůležitější v životě je láska, všechno ostatní je marné. Pokud se chcete s někým seznámit, zavolejte mu. Něco chceš – pak o to požádáš.

10. Snažte se mít radost z každé události a vždy mějte na paměti, že život je drahý. V životě vždy počítejte sami se sebou a věřte svým pocitům.

3. Žijte dneškem, protože včerejšek skončil a zítřek možná nikdy nepřijde. Uvědomte si, že dnes je ten nejlepší den. Řekněte vše, co cítíte HNED, vše, co nechcete, OKAMŽITĚ zahoďte.

39. Místo toho, abyste svůj volný čas věnovali surfování po internetu, cvičte meditaci. Pouhých 10 minut denně stačí ke změně vašeho života k lepšímu.

93. Jakmile přestaneme být otroky všeho povrchního, přestaneme se starat o maličkosti. V důsledku toho se mysl otevře důležitějším věcem. Tímto způsobem dosáhnete mimořádného stavu klidu a vyrovnanosti.

77. Bez ohledu na to, jak hrozné změny se vám mohou zdát, a bez ohledu na to, jak dlouho vám trvalo, než jste si na ně zvykli, jsou nevyhnutelné a nezbytné pro váš růst. Duchovní rozvoj a změny by měly být přijímány jako součást našich životů.

38. Abychom naplnili život štěstím, je velmi důležité žít přítomným okamžikem. Pokud budete neustále myslet na minulost, dostanete pouze lítost, a pokud budete příliš myslet na budoucnost, dostanete úzkost.

98. Všechny odpovědi jsou v nás, jen je potřeba se dívat správným směrem a věřit si. Uvědomte si, co je pro vás cenné, kromě hmotných statků

94. Každý den říkejte pozitivní afirmace a snažte se naplnit svou mysl optimismem. V životě nejsou věci vždy černobílé, ale existuje celá paleta barev, kterou stojí za to prozkoumat. 

Zdroj:esoteric