Had

Obecně platí, že březen bude dobrý měsíc. Vaše kariérní cíle budou dosažitelné. Zlepšení povede ke zvýšení příjmů. Je však lepší dočasně se vzdát částečného příjmu, protože vám to přinese jen potíže. Vaše přitažlivost bude přitahovat různé muže, klidně choďte na rande, ale nebuďte příliš vybíraví.

Kůň

Vaše podnikání se rozjede s pomocí vlivných lidí. Budete moci plně ukázat svůj talent a získat veřejné uznání. Vaše popularita vám přinese dobrý příjem. Připravte se na mnoho malých, ale příjemných překvapení.

Koza

Tento měsíc máte hodně práce. Přinese to dobré výsledky, ale vyčerpá vás to. Snažte se udržet rovnováhu mezi prací a volným časem. To je důležité nejen pro zachování zdraví, ale také proto, abyste neztratili zájem o svou práci. Nezapomínejte svému milovanému věnovat pozornost, jinak si může myslet, že ho přestáváte milovat.

Opice

V březnu vás čekají problémy, ale vaše zkušenosti ovlivní zlepšení vaší finanční situace. Dejte přednost prostému životu bez přebytečných výdajů, jinak se můžete dostat do dluhů. Váš soukromý život je však harmonický a podporovaný milovanou osobou.

Kohout

Tento měsíc pro vás bude dobrý. Získáte několik příležitostí pro kariérní postup. Vaši nadřízení vaši iniciativu ocení. To vám dá příležitost věřit si a vydělat si dobrý příjem. Romantické vztahy se budou vyvíjet harmonicky. Nastává dobrá chvíle pro nové známosti, osobní i pracovní.

Pes

Vnější okolnosti mohou narušit vaše obchodní plány, což může vést ke snížení příjmů. Zdraví bude dobré a některé zdravotní problémy lze brzy vyřešit. Váš soukromý život je v rovnováze.

Prase

Vaše kariéra jde správným směrem, snadno zvládáte úkoly, rychle najdete společnou řeč jak s kolegy, tak s rodinou. Vaše zdraví bude také stabilní.