Panna

Začátek roku bude pro lidi ve znamení zvěrokruhu Panna umírněný. Bude pro vás velmi důležité udržet své emoce na uzdě a jakákoli slova na vašeho milovaného mohou zničit váš vztah s ním. Na začátku roku bude ve čtvrtém domě vliv planet jako Slunce a Mars, což zvýší určité napětí v rodinném životě a může ovlivnit i milostný život. Začátkem roku budou Merkur a Venuše ve třetím domě a budou vytvářet dobré vztahy s přáteli a jeden z vašich přátel se může stát i vaší drahou polovičkou.


Váhy

Lidé zvěrokruhu Váhy budou muset po celý tento rok věřit v tvrdou práci, efektivitu a poctivost. Sledujte svůj sedmý, jedenáctý a druhý dům. Čím více poctivosti a píle budete dělat, tím silnější bude váš rodinný život a finanční stránka. Jupiter zůstane ve vašem sedmém domě až do 1. května a bude zkoumat první, třetí a jedenáctý dům, což zlepší vaše zdraví.

Štír

Štíři se na začátku roku budou cítit příznivě v milostných vztazích. Podle horoskopu 2024 přítomnost Merkura a Venuše v prvním domě pomůže posílit lásku. Budete plní romantismu a pro svého milého uděláte cokoliv. To prohloubí váš milostný vztah. Vzhledem k tranzitu Marsu v pátém domě bude doba od dubna do června nepříznivá. Buďte v tuto chvíli velmi opatrní, zbytek času vám přinese úspěch. Pokud se budeme bavit o vaší kariéře, vaše kariéra bude letos stabilní.


Střelec

Podle horoskopu Střelce bude začátek roku příznivý pro milostné vztahy. Rok bude plný vzestupů a pádů v sektoru zaměstnanosti. Ve své kariéře budete čelit potížím. Mnohokrát budete čelit situaci, kdy se nebudete moci soustředit na práci, ale neuděláte žádnou chybu. Studenti se poučí z nedostatku povědomí a přátel a tento rok začne špatně. Šance na úspěch u zkoušky je v polovině příštího roku.

Kozoroh


Budete se muset snažit udržet jednotu své rodiny a vaše úsilí vám může letos přinést úspěch. Začátek roku bude milostným vztahům příznivý a vy budete udržovat spojení se svým milovaným. Vzájemná důvěra se zvýší. Tento rok vám může přinést úspěch ve vaší kariéře: Pokud studenti pokročí s tvrdou prací a soustředěním, jejich výkon se zvýší a dosáhnou úspěchu ve studiu.


Vodnář

Budete se upřímně snažit udržet váš vztah, který bude postupně úspěšný a váš milostný vztah se bude prohlubovat. Čeká vás úspěch v kariéře. Studenti se budou muset potýkat s nedostatečnou informovaností a letošní rok bude mít poněkud slabší začátek. Možnost úspěšného složení zkoušky v polovině roku. Letošní rok bude z ekonomického hlediska plný vzestupů a pádů. Dávejte pozor na utrácení peněz.

Ryba

Letošní rok přinese Rybám dobré vyhlídky. Sladkost ve vašem projevu se zvýší, což posílí váš vztah. Budete moci hromadit bohatství. A nejen to, začnou se zlepšovat i vaše vztahy s příbuznými. Bude zde možnost zlepšení manželských vztahů. Vaše jmění vzroste. Zájem bude o náboženské otázky. Letos je velká šance vycestovat do zahraničí, takže se na to plně připravte.