Zvyšuje se riziko hemoroidů

Riziko hemoroidů se zvyšuje kvůli tomu, že když sedíte na záchodě na orgánech, které jsou nad záchodem a nic není podepřeno, vzniká tlak.

Přestože je k potvrzení této závislosti zapotřebí řada dalších studií, je známo, že od příchodu smartphonů se zvýšil počet lidí, u kterých se vyvinuly hemoroidy. Navzdory skutečnosti, že překlopení pásky ve smartphonu pomáhá relaxovat a umožňuje vám se na toaletě nenudit, způsobuje také velmi nepříjemné problémy.

Naše mentální schopnosti se zhoršují

Chytré telefony, i když je právě nepoužíváme, narušují soustředění a narušují mentální proces, omezují naši schopnost řešit problémy.

Čas strávený mimo telefon je tedy pro naši mysl velmi důležitý. Takže vypnout smartphone a nechat se chvíli být sami je přesně to, co potřebujeme. Když si s sebou na toaletu vezmeme smartphone, připravíme se o možnost odpočívat.

To může způsobit dysfunkci pánevního dna

Dlouhodobý pobyt se smartphonem na záchodě může poškodit naše svaly. V důsledku toho se některé naše orgány, jako jsou střeva, močový měchýř a pochva, mohou prohýbat, protože svaly pánevního dna jsou oslabené a již je nemohou podporovat.

To je částečně způsobeno skutečností, že sedíme na záchodě, zvláště pokud se nakloníme nad telefony.

Závislost na telefonu roste

Na jedné straně jsme díky smartphonům v kontaktu se světem, na druhé straně – jsou vysoce návykové. 1 z 10 mileniálů raději přijde o prst než o smartphone. To je špatné znamení, které jasně ukazuje, že skuteční lidé, přátelé pro nás již nejsou důležití.

Myslíte si, že na této závislosti není nic špatného, ​​nebo přesto lidem škodí?

Zdroj:otozh.ua