Chcete-li obnovit pružnost pokožky, samozřejmě musíte nejprve zjistit příčinu ochablosti pokožky a pokud možno ji odstranit. A samozřejmě použijte různé kosmetické metody k obnovení pevnosti a pružnosti pokožky.
Tyto kosmetické procedury lze provádět i doma. Nabízíme vám recept na velmi jednoduchou a účinnou masku na černý chléb, kterou si doma snadno vyrobíte. Žitná mouka účinně tonizuje a napíná pokožku, v receptech proti stárnutí se tradičně používá mléko a med. Zvlhčují, vyživují a uklidňují pokožku. Budete potřebovat: + plátek černého chleba (bez krusty), + mléko – 1/3 šálku, + med – 1 čajová lžička.



Mléko zahřejte na 40-45 stupňů, nalijte do něj kousek chleba, rozmačkejte ho a směs dobře promíchejte, přidejte med a vše znovu promíchejte.

Naneste masku na předem očištěnou pokožku obličeje, krku a dekoltu. Masku udržujte po dobu 30 minut, poté opláchněte nejprve teplou a poté studenou vodou.

Proveďte kurs 10 masek každé 2 dny, poté masku aplikujte jednou za 7-10 dní – a vaše pokožka bude pružnější a napnutější.

Zdroj.Fithacker