3. Rozmazané fotografie

Rozmazané, rozmazané fotografie člověka naznačují, že se k němu blíží smrt.  Foto © Getty Images

Podívejte se blíže na fotografie člověka: pokud nemají příliš ostrý obraz, jako by jeho silueta byla vymazána, pak je čas bít na poplach… Pokud ale zapnete svou lásku a pomoc, zájem chudák, ukaž mu, že je pro co žít, máš šanci to dát Muž má ještě mnoho let zdraví.

4. Chlad vycházející od člověka

Jak pochopit, že smrt brzy přijde pro člověka: 6 znamení.  Foto © Shutterstock

Kůže člověka, který se podíval do očí smrti, zbělá. Začne pociťovat chlad nejen fyzicky, od těla, ale i na psychické úrovni, při komunikaci. Ale stejně jako v předchozím případě existuje šance vyhnout se smutnému výsledku, pokud člověku pomůžete získat zpět jiskru.

5. Podívejte se na svého dvojníka

6 hrozných znamení, která říkají, že člověku nezbývá dlouho.  Foto © Shutterstock

Je známo, že na Zemi mohou existovat navzájem podobní lidé. Obvykle, krátce před smrtí nebo s velkým předstihem, člověk vidí dvojníka. Podstata znamení nespočívá v neuvěřitelné podobnosti cizích lidí, ale v možnosti podívat se na sebe zvenčí. Stejně tak duše pozoruje tělo, když od něj odlétá.

6. Kvetoucí rostliny

Jak pochopit, že smrt je blízko, je věnovat pozornost pokojovým květinám.  Foto © Freepik / atlascompany

Pokud náhle vykvete pokojová květina, která nikdy předtím nekvetla, znamená to bezprostřední smrt někoho z rodiny. Pokud rostlina kvete na podzim, pravděpodobně zmizí mladá; Pokud v zimě vykvete modrý květ, budete se muset se staršími rozloučit.