TRASA 2)

Pokud jste zvolili druhou trasu

Nemáte rádi změny a pravděpodobně nikdy nebudete. Vždy jste měli pocit, že změny vám přinášejí jen problémy. A opravdu, pár změn vám přineslo něco pozitivního. Přesto se vám naskytne příležitost, kterou byste měli využít, ale není to zdaleka tak, že budete moci tuto příležitost snadno využít.

Dostanete příležitost jít z místa, kde vám nic nevyhovuje, na místo, kde byste mohli snadno bojovat o štěstí. Dostanete možnost změnit prostředí, ale to vše vás donutí přemýšlet, protože by to znamenalo, že musíte opustit své blízké. Čeká na vás opravdová životní výzva. Čeká na vás příležitost, kterou byste měli využít, ale nebude pro vás snadné.

Pokud jste zvolili třetí trasu

Obvykle jste schopni dělat správná rozhodnutí. Rádi o všem pečlivě přemýšlíte a často se kvůli tomu rozhodujete správně. Brzy však budete čelit velké výzvě v oblasti lásky a budete muset učinit rozhodnutí, na kterém bude pravděpodobně záviset vaše budoucnost.

Momentálně jste ve velmi slibném vztahu. Na konec vašeho vztahu ani nepomyslíte, ačkoli váš partner často dělá věci, které by dělat neměl.

Brzy však do vašeho života vstoupí člověk, díky kterému si uvědomíte něco velmi důležitého. Do vašeho života vstoupí člověk, který ve vás zanechá tak krásný dojem, že začnete vážně pochybovat o lásce, kterou cítíte k osobě, se kterou jste právě ve vztahu.

Potkáte opravdu kvalitního a zajímavého člověka. Kvůli všem těmto událostem budete muset něco udělat. Budete si muset vybrat mezi osobou, se kterou jste ve vztahu, a osobou, o které si myslíte, že je pro vás ta pravá.

Opravdu si budete muset vše dobře promyslet a rozhodnout se co nejlépe. Brzy na vás čeká velká výzva a kvůli všem událostem nebudete vědět, co dělat. Čeká vás mnoho událostí na poli lásky a velmi důležité události.