LEV

(VII. 23 – VIII. 22.)

V prvním týdnu měsíce je planeta lásky stále s vámi: využijte její efekt, zkrášlete se, zamilovejte se, bavte se! Už nemusíte být bez lásky, ale může vás to méně zajímat nebo na to mít méně času. Není to tak, že by emoce odcházely, ve skutečnosti se to v nich může hodně prohloubit. A to zvyšuje možnost vášně, která zdaleka není snadná zábava. Láska je krásná, ale někdy může bolet.

PANNA

(VIII. 23 – IX. 22.)

Čas lásky přijde, nemůžeš být ani úplně šťastný. Měsíc bude plný tajemství, možná i skrytých – což bude způsobeno výskytem exe a setkáním s ním. V polovině měsíce se však může osvobodit, určitě napraví emoční nitky a rozhodne, kdo si to skutečně zaslouží. Možná si letos nebudete moci dovolit vzdálený, exotický výlet, ale blízký vám bude tak příjemný.

VÁHY

(IX. 23 – X. 22.)

Lásku můžete žít opravdu dobře, pokud můžete cestovat někam velmi daleko se svým novým milovaným, nebo na místo, kde můžete žít a užívat si navzájem společnost striktně dvěma způsoby. Staré vztahy však mohou být kompromitovány: Buď emoce vychladnou, nebo se změní jejich protějšek – možná kvůli snaze o hmotné statky nebo pohonu kvůli nedávno vytoužené dlouho očekávané pozici. Láska je skutečně odsunuta do pozadí.

ŠTÍR

(X. 23 – XI. 21.)

Láska je pro vás zpočátku pouhým cílem, ale postupem času se může stát skutečnou seberealizací. Pokud chcete, aby se váš vztah s partnerem skutečně prohloubil, najděte něco zábavného a koníčka, které vás oba může opravdu bavit. Může to být tanec, rybaření, cestování nebo poslech hudby. Ještě lépe mohou hrát hudbu společně. Společně strávený čas se počítá dvakrát. Spolupráce může být také příjemná, pokud je to například zahradničení.

STŘELEC

(XI. 22 – XII. 21.)

Pokud věnujete pozornost červnovým napomenutím, je to v pořádku, pokud jste nervózní, napjatí, žárlíte, mohlo by se snadno stát, že váš partner ve skutečnosti vytrhne ze vztahu. Pokud se nechcete rozejít, měli byste si nyní sednout a diskutovat o tom, jak postupovat. Pokud oba hledají kompromis, jejich vztah může být zachráněn. Promyslete si všechno důkladně, i když to nebyl Amorův šíp, ale váš milenec, ale vaše srdce. Přemýšlejte o novém vztahu, který právě přišel, i když jste nezadaní! Může to být špatně.

KOZOROH

(XII. 22 – I. 19.)

Hvězdy vám také předepisují povinné zpomalení: nějakým způsobem můžete zjistit, že věci nepostupují dobře. Její láska naproti tomu vyžaduje o to živěji, že se s ní nakonec vypořádala. Proto bude nyní povinné slyšet váš hlas! Zapomeňte na povinnosti, odevzdejte se více hravosti a letním radovánkám. I pro pádlování. I když si dáváte pozor na lenošení na nábřeží, brzy ucítíte chuť. Zvláště pokud můžete dovolenou se svým blízkým.

VODNÁŘ

(I. 20 – II. 18.)

Planety nyní mohou dále posilovat trvalé vztahy – pokud ještě navzájem oficiálně nevyhlásili svou věčnou věrnost, mohou tak učinit tento měsíc. A to, co je nyní uzavřeno, bude dlouhodobé. Nové vztahy se také rozvíjejí velmi dobře, pokud jste stále na začátku nové lásky, může se stát, že získáte informace o své milované osobě, které dále potvrzují, že jste se rozhodli správně. Neskrývejte tedy své pocity, váš partner je toho úplným kupcem.

RYBY

(II. 19 – III. 20.)

Nějak svůj vztah přehnaně idealizuje. I když je nový, i když se jedná o starší vztah. I když jste výslovným dárcem, váš partner nedává tolik do svého vztahu, pevně naklání jazyk rovnováhy ve váš prospěch. Pokud je to jen počáteční fáze, mohlo by to také vystrašit milence z nadměrného sevření, takže se nespojí. Ve starých manželstvích přinejhorším váš partner po někom touží. Ale není to všechno ztracené, pokud se vrhnete dovnitř, můžete to porazit.

Zdroj.esoteric