Rak

Pokud žijete ve vztahu, nyní to vypadá skvěle a jste předurčeni učinit konečné rozhodnutí. A láska najde singly. Pokud jste zpočátku trochu skeptičtí, dejte šanci své nové lásce.

Lev

Na obzoru jsou drobné debaty, ale můžete je vyřešit klidně a kompromisy. Pokud jste nezadaní, je na čase se rozhodnout, co chcete.

Panna

Nedělejte si starosti, nechte věci vyvíjet se samy, protože vše má ve vašem životě čas a roli. Buďte otevřenější a nečekejte na svého ideálního partnera vysoká očekávání.

Váhy

Ať už máte na tento měsíc jakékoli plány, váš partner vás ve všem podpoří. Pokud jste nezadaní, buďte opatrní, protože se snadno dostanete do nitra lásky se svým šéfem nebo seniorem.

Štír

Jste rodený dobyvatel, takže využijete každou příležitost, abyste s někým flirtovali. Místo toho, abyste se dostali do kontaktu se všemi, zkuste najít tu, kterou jsou pro vás nebesa.

Střelec




Cítíte se velmi sám, myslíte si, že se nikdo nestará o vaše problémy. Možná od svého okolí očekáváte příliš mnoho. Snažte se cítit dobře sami, užívejte si života.

Kozoroh

Ve vašem životě mohou přijít vážné změny, tento měsíc může dojít k manželství nebo zasnoubení. A pokud se chystáte rozejít, tento měsíc může být pro vás velmi osvobozující. Konečně můžete být sami sebou.

Vodnář

Jste plní plánů, nápadů a máte pocit, že jste nejšťastnější člověk na světě. To, co jste dosud plánovali, se nyní může splnit.

Ryby

Nejdůležitější je zbavit se vnějších negativních vlivů. Vzdejte se štěstí, smějte se, bavte se, užívejte si života. Ať už žijete ve vztahu nebo jste nezadaní, tento měsíc vás čekají fantastické věci, pokud se vzdáte dobru.

Zdroj.esoteric