V komentářích pod textem portálu se také psalo, že babička vlastně nemá syna. již dvě dcery, a že peníze, které žebrá od lidí, dává svému synovci, který je dále utrácí za drogy, u.

„Potřebuje pomoc, je to hodná babička, ale bohužel nemá syna, ale dvě dcery, vybírá peníze pro svého synovce, narkomana… Peníze jí nedávejte, vše půjde bohužel na drogy.. . Raději mi dejte nějaké jídlo,“ stálo v komentáři.

Další potvrdil obdobně.

„Lidé, nebuďte naivní, babička je vypočítavá a mezi žebráky velmi známá. Není vůbec naivní ani milá, jak se ukazuje. Každý týden je před Něvským kostelem. Pravda je úplně jiná. Tady viděla vhodnou situaci a využila ji tím nejlepším možným způsobem.jak to dokáže,“ zněl komentář.

Podobné informace byly slyšet na videu zveřejněném na Instagramu, dárcovství babičky bylo zastaveno a přesměrováno na léčbu malého Jakova a jen babička ví, co se děje za kopcem a jaká je skutečná pravda, ale tyto komentáře a její neochota spolupracovat a zveřejnění podrobných informací je dostatečným důvodem k podezření z podvodu

Zdroj:BlicŽena