Karta 1: Modrá karta předpovídá, že zázrak brzy bude hraničit s obratem, který se brzy stane ve vašem životě. Během této vzrušující doby se nebudete muset starat o problémy nebo potíže.

Předpověď zní, že bude nejlepší, když si vše, co se vám děje, užijete bez mraků a nezačnete vytvářet problémy. Užijte si možnost získat vše, po čem vaše srdce touží, protože pozitivní myšlení a sebedůvěra budou klíčem k tomu, aby se vám co nejdříve staly ty nejlepší možné věci.

Karta 2: Červená karta vám předpovídá, že nezáleží na tom, do čeho v blízké budoucnosti narazíte, protože již máte klíč k úspěchu. Nepotřebujete pomoc druhých, jen sebe a soustředit svou sílu a pozornost na úkoly a vzrušující otázky.

Proroctví je, že budete schopni převzít větší zodpovědnost než obvykle a vědomě se pohybovat po vlastní cestě. Karta vás zároveň varuje, abyste se nechovali lehkovážně, brali úkoly vážně a dělali svou práci, jak nejlépe umíte! Je na čase více meditovat, věnovat více pozornosti své intuici a uklidnit mysl!

Karta 3: Podle zelené karty ve vašem životě v blízké budoucnosti nastalo nádherné období, díky kterému se můžete cítit na slunné straně života. Nebudete se mít čeho obávat, protože se vám budou dít ty nejlepší možné věci.

Podle proroctví můžete konečně cítit, že plody vaší práce jsou zralé, dosáhli jste svých cílů a zasloužíte si odpočinek, relaxaci a úplné uvolnění. Během této doby se můžete obklopit lidmi, kteří jsou k vám upřímní a pomohou vám, když o to požádáte. Nyní obdržíte požehnání nebes, na které jste čekali.

Karta 4: Poslední karta vám předpovídá, že v blízké budoucnosti bude díky vaší moudrosti a rychlosti konečně dosaženo hmatatelného pokroku ve vašem životě. Brzy se vám splní vše, čeho chcete dosáhnout, ale karta vás varuje, abyste nebyli příliš sebevědomí, nenechali se opít úspěchem a nevážili si svých schopností více, než kolik ve skutečnosti stojí!

Proroctví vás také upozorňuje na skutečnost, že je pravda, že jste velmi talentovaný tvor, ale protože jste lidé, ani vaše energie není nevyčerpatelná. Nepřekračujte své hranice, ale v případě potřeby můžete požádat o pomoc!

Zdroj: nlcafe.hu