Panna

Ujistěte se, že se všechny hodiny v domě, dokonce i elektronické, nezastaví. Předpokládá se, že pokud mechanismus náhle přestal běžet během vánoc, znamená to, že Panna bude celý rok čelit problémům.

Váhy

Kupte si domů před Novým rokem květinu podobnou stromu. Nezapomeňte: 2024 je čas Dřevěného draka. Květina pro Váhy je navíc symbolem pevnosti, která jim v roce 2024 přinese opravdový úspěch.

Štír

Umístěte mince jakékoli nominální hodnoty do rohů místnosti, kde se bude slavit Nový rok. V Česku se věřilo, že bude rok bohatý.

Střelec

Na stromeček by měl pověsit skutečné bankovky stočené do tubusů. Jde o finanční blahobyt po celý rok 2024. Pokud ale Střelec pověsí peníze na hračky pro vtip, počítejte s finančními problémy.

Kozoroh

Měl by otevřít dveře během odbíjejících hodin, dokud nepřijde Nový rok. Předpokládá se, že tímto způsobem je do domu vpuštěno štěstí.

Vodnář

Krátce před Novým rokem si kupte opravdové koště – nadýchané, silné, nové. A to staré by jste měli vyhodit v posledních hodinách roku 2023 – v Česku si byli jisti, že s ním budou vyhozeny i problémy.

Ryba

Pokud chcete, aby se vám přání splnilo, napište ho předem na krásný papír, převažte stuhou a zavěste úplně nahoře na stromek. Přinese Vám to štěstí a blahobyt.