STŘELEC

Začátek roku se vám nebude zdát přehnaně úspěšný, ale postupem času si uvědomíte, že je to zatím nejúspěšnější rok. Problémy, které vznikly v posledním roce, ještě nejsou zcela vyřešeny, ale jsou na nejlepší cestě k řešení.

Velmi rychle uvidíte, jak každý problém jednoduše zmizí a nové se neobjeví, k vaší velké spokojenosti. Štěstí, které vás bude následovat, bude mít všechny zásluhy na takovém scénáři, který je před vámi. Přicházejí pro vás dobré časy, časy, kdy budete se svým životem velmi spokojeni. Vždy jste něco takového chtěli a čeká vás to v blízké budoucnosti.

Nutno podotknout, že zcela vyžehlíte neshody s partnerem a vybudujete si úplně nový a lepší vztah. Ocitnete se v mnoha situacích, kdy vše půjde podle vašich představ a budete ohromeni množstvím štěstí, které budete mít. Bude ve vašem nejlepším zájmu, abyste příští rok využili co nejvíce. Rok dopředu je čas na nové nápady a projekty, na realizaci všech plánů, které máte a budete mít.

RAK

Nic se vám teď nezdá ideální, ale to se časem změní a zlepší. Trend úspěchu bude trendem, který budete následovat celý rok, a problémy a neúspěchy se pro vás stanou minulostí.

Na milostné frontě se stanou ty nejkrásnější věci, bez ohledu na to, jak nepředstavitelné je to teď, přesně to se stane. Potkáte člověka, který vás okouzlí a se kterým navážete milostný vztah.

Brzy si uvědomíte, že jste potkali člověka, se kterým budete po zbytek života. Láska mezi vámi bude tak velká a silná, že vás už nic nerozdělí. To je vaše největší přání a velmi brzy se vám splní. Všechny ostatní segmenty vašeho života budou na vzestupu, což vám přinese nevýslovné štěstí a spokojenost.