Co Vanga a Nostradamus předpověděli na rok 2022?

Pro rok 2022 se ukázalo, že velcí prediktori mají spoustu předpovědí. Týkají se všech důležitých sfér života najednou. Tady máte mezinárodní vztahy a viry, peníze, války, katastrofy. Ale nejdřív.

Budou peníze?

Bulharský jasnovidec prý řekl, že v roce 2022 „lidé zbohatnou, ale bez peněz ve svých rukou“. Tuto předpověď lze interpretovat různými způsoby. Někdo si je jistý, že Vanga měla na mysli zvýšení hodnoty kryptoměny. Jiní se domnívají, že mluvíme o prudkém omezení používání hotovosti ve světě.

V Rusku uvažovali o digitálním rublu už v roce 2019, ale o úplném odmítnutí hotovosti se nemluvilo. Poté se Ruská federace stala největším trhem v Evropě co do počtu transakcí prostřednictvím online peněženek a 70 % obyvatel velkých měst preferovalo platbu kartou a jinými bezhotovostními platebními metodami, upozornil The Boston Consulting Group.

V roce 2020 došlo k prudkému odlivu hotovosti z bank: na pozadí pandemie koronaviru začali Rusové a podniky vyplácet své účty a vklady. Ale v roce 2021 bezhotovostní a online platby opět překonaly hotovost. V roce 2022 se plánuje vypracování legislativy pro zavedení digitálního rublu.

Nostradamus předpověděl kolaps dolaru v roce 2022. Podle jeho předpovědi se inflace v USA vymkne kontrole, takže americká měna půjde prudce dolů.

A co války a přírodní katastrofy?

Podle Vangy nelze v roce 2022 očekávat žádné války ani přírodní katastrofy. Podle Nostradama naopak v roce 2022 zahalí planetu tma, která přinese klimatické katastrofy (dokonce dojde k nějaké explozi, která změní klima na planetě) a povede k rozsáhlým vojenským konfliktům. Věřil, že v roce 2022 se mnoho lidí stane obětí imigrantů z islámských států žijících v Evropě. Prediktor navíc mluvil o smrtícím viru, který se vymkne kontrole.

Zdroj:74.ru