Dalším budíčkem je její pes. Její Rex, nejvěrnější a nejoddanější přítel. Pes se od začátku snažil svou paničku varovat před nebezpečím. Rex byl prostý a dobromyslný, miloval všechny kolem sebe, měl rád každého, kdo přišel na návštěvu. Dívka nikdy neslyšela svého mazlíčka štěkat nebo vrčet. Ale zde …

Když Andrey poprvé vstoupila do jejího domu, pes se choval velmi agresivně. Začal se šklebit, vrčet, snažil se ochránit hostitelku před vetřelcem. Když se Andrej pokusil jít do chodby, Rex ho chytil za nohu. Dívka odtáhla svého mazlíčka. Nemohla pochopit, co se stalo s dobrým a dobromyslným psem. 

Pak prostě šli do domu toho chlapa. Nata byla velmi zmatená a neustále říkala, že je to všechno divné, Rex se takhle bezdůvodně chovat nemohl. Andrei nejprve vše převedl do vtipu a řekl, že to byla jen žárlivost starého psa. A pak řekl, že by se dívka měla toho psa zbavit. 

Tato slova Natalii nejprve rozzlobila. Nedokázala si představit, jak se rozloučí se svým mazlíčkem. Mladíkova slova na ni ale zapůsobila mimořádně nečekaně. Zdálo se, že se zhroutily do vědomí, začaly se neustále vynořovat v jejích myšlenkách a doslova ji trápily. Nějakou dobu její mysl tomu návrhu odolávala.

Andrei nepřišel k ní domů, jejich setkání se konala na jiných místech – v kavárnách, hotelech, v jeho bytě. Ale vždy, když se dívka měla setkat se svým milencem, Rex si lehl na zápraží a žalostně kňučel, jako by ji chtěl zastavit a zabránit jí v setkání s Andrey. Zdálo se, že se mě snaží přesvědčit, abych zůstal doma. 

Nakonec se Natasha zlomila a vzala psa své matce. Maminka byla velmi překvapená, protože znala vztah své dcery k jejímu mazlíčkovi. Začala zjišťovat, jaký chlap se objevil v životě její dcery, ptala se na podrobnosti jejich vztahu, zjišťovala, proč měl pes tak zvláštní reakci. Natasha viděla, že se její matka trápí, a to ji velmi zahanbilo. Nechtěla, aby se matka k jejímu vyvolenému cítila negativně, a tak odpovídala jednoslabičně a nezacházela do podrobností. Dívka chtěla co nejdříve domů. 

A pak Natasha obecně, jako by se ponořila do nějakého spánku. Maminka jí často volala, zvala ji na návštěvu, říkala jí, že její věrný pes pod dveřmi silně kňučí a touží po své paní. Máma řekla, že se jí o dceři zdály nějaké divné sny, že měla špatný pocit a silné pocity. Ale Natasha jako by byla v mlze, její mozek nevnímal, co slyšela. Všechny matčiny pokusy dívku varovat jen otravovaly. 

Postupně, krok za krokem, Andrei chránil Natalii před komunikací se svými příbuznými a přáteli, donutil ji odmítnout se setkat se svými přítelkyněmi a přáteli. Zůstala jen s ním, izolovaná od společnosti. 

A pak se stala jeho ženou. Žádná svatba se nekonala, stejně jako pozvaní přátelé a rodiče. Společně šli na matriku, pak do restaurace. Po nějaké době Andrei vštípil své ženě, že by měla odejít z práce. Dívka pokorně poslechla, stala se na něm zcela závislá. A pak to všechno začalo…

Zdálo se, že Andreje vyměnili. Začal svou ženu potlačovat a ponižovat. Všechna ta slova byla tak vtipná a tak tvrdě a dovedně trefila bolavá místa, že chudák Nata plakala každý den. 

Zároveň se k ní neustále snažila dostat její matka, příbuzní a přátelé. Dívka ale neměla sílu ani odpovídat na hovory. Pokud zvedla telefon, pouze vzlykala v reakci na slova blízkých. Byla jako v zapomnění, ani si nepamatovala, o čem právě mluvila po telefonu. 

V takovém pekle uběhl rok, což dívce připadalo jako věčnost. Během této doby se z mladé a rozkvetlé dívky stal stín. Hodně zhubla, zhubla, zbledla a bolela, začaly jí padat vlasy, loupaly se a lámaly se nehty. Mladá dívka prostě zmizela. 

A Andrei… Nadále si všímal jakékoli maličkosti, která by jeho ženu mohla píchnout. Uklidnil se, až když Natasha začala vzlykat. V tu chvíli jako by rozkvetl a byl velmi potěšen. 

Není známo, jak by to všechno pro Natalii skončilo. Kdyby se něco nestalo… Zdál se jí sen o babičce. Milovaná babička, která zemřela před 8 lety. Ve snu si dívka neuvědomila, že to byl sen. Ale pochopila, že její babička nežije a že je to její duch. Necítil jsem žádný strach, jen bolestnou melancholii.

Ve snu spolu seděli v kuchyni, jako v životě babičky. Popíjeli jsme lahodný bylinkový čaj a povídali si od srdce k srdci. Natasha si nepamatovala detaily snu. Dobře jsem si ale pamatoval, jak jí babička stiskla ruku a podívala se jí do očí. Vážně, s úzkostí řekla, že Nataša by měla co nejrychleji utéct od svého trýznitele. Varovala, že vnučka ještě neviděla pravou tvář svého manžela, ale slíbila, že mu ukáže …

Dívka se probudila a prudce se posadila na posteli. Manžel spal vedle ní, musela vstávat, aby mu uvařila snídani. Bylo to obyčejné ráno. Natasha udělala snídani a uvařila kávu. Ospalá Andrey líně cvakla dálkovým ovladačem televize. Jasné slunce svítilo a zalilo svými paprsky celou kuchyň.

A najednou, v paprscích slunce, Natasha jasně viděla, jak se tvář jejího manžela mění. Nejprve si myslela, že je to jen výplod její fantazie nebo halucinace. Pevně ​​zavřela oči a otevřela oči. Ale vize nezmizela. Tvář jejího manžela se dál rychle měnila. 

Ústa se velmi rozšířila. Ale zároveň se neusmál, změnil se tvar jeho obličeje. Ústa se neuvěřitelně rozšířila a proměnila se ve skutečná ústa. Oči se zmenšily a změnily barvu, byly úplně černé, bez bělma. Kůže také ztmavla. Během několika sekund se mladý muž proměnil ve skutečného a hrozného démona. 

Natasha se podívala, ale necítila strach. Jako bych viděl, co se děje z boku nebo ve filmu. Manžel k ní otočil děsivou tvář, natáhl ústa a zeptal se obyčejným hlasem, zda je jeho káva hotová. Bylo to opravdové překvapení! Dívka odpověděla, že káva je hotová, a otočila se, aby si ji nalila do šálku. Když se otočila, tvář jejího manžela byla normální.

Andrey se nasnídal, vypil kávu a začal se chystat do práce. Když si na chodbě zouval boty, slunce ho znovu osvítilo pod určitým úhlem. A znovu došlo ke stejné proměně s mužskou tváří. Natasha se na to vše dívala z dálky, ale nebála se. Ta strašidelná věc se zeptala, jestli je všechno v pořádku. Dívka odpověděla kladně. Když její manžel vyšel ven, podívala se z okna. Viděl jsem, že Andrej vypadá jako obvykle. Pak pár minut stála, jako by se probudila ze sna. A začala jednat. Rychle, rychle!

Házení věcí do tašky doslova za hodinu. Zavolala si taxi a o dvě hodiny později definitivně opouštěla ​​byt, který se pro ni stal klecí. Zdálo se, že Natalia všem otevřela oči. Začala tak jasně a jasně chápat, co se celou tu dobu dělo, že se cítila strašidelně. 

O tři hodiny později už byla u mé matky. Pili čaj, dívka vzlykala a všechno řekla. Oblíbený pes Rex jí neustále olizoval ruce, vrtěl ocasem. Objala svou věrnou přítelkyni a cítila, jak se její srdce a duše léčí. Máma byla ráda, že se její dceři podařilo uniknout z moci násilníka. Vidinu své dcery ale nebrala vážně v domnění, že jde jen o velký stres. 

Nyní příbuzní a přátelé vrhli veškerou svou sílu na ochranu dívky. Protože manžel se ji snaží všemi možnými metodami vrátit. Pro Natashu je ale vše již minulostí. Jediné, co ji pronásleduje, je vize. Často přemýšlí, co se nakonec stalo. Opravdu se démon zmocnil duše jejího manžela? Koneckonců, zpočátku to byl úplně jiný člověk …

Zdroj:zerkalo