VÁHY

Konečně to dobře dopadne i vám. Čeká vás fantastický začátek a bude to něco, co stojí za zmínku. Vysloužil sis to prací a úsilím, ale také svým měkkým srdcem. Maximálně podílem jejich správně učiněných rozhodnutí.

ŠTÍR

Musíte vědět, že je to konečně vaše období zralosti, abyste mohli dělat důležitá rozhodnutí. To, že jeden člověk byl vaší největší oporou, neznamená, že to tak nebude i nadále. Některá rozhodnutí musíte učinit vy osobně, jednat srdcem i myslí zároveň!

STŘELEC

Dejte si více sebevědomí, pokud jde o některé kroky. A bez ohledu na to, jak jste sebevědomí, nemusí to nutně znamenat, že vždy uspějete. Pouze vůle je silnější než cokoli, proto buďte ochotni jít vpřed, nezačínat a pak to vzdát.

KOZOROH

Vaším štěstím je, že i v novém měsíci budete mít skvělý start. I pro vás to bude nový a fantastický začátek. Kromě toho, že jste měli pocit, že máte zlomené srdce, budete brzy šťastně zamilovaní, kromě toho, že budete i úspěšní.

VODNÁŘ

Je vaše štěstí, že se vám podařilo zbavit se některých kroků. Tam, kde jste udělali hodně chyb, se snažíte napravit, co můžete. Nejste si vědomi toho, co vás může posunout vpřed, ani co vás může vrátit zpět. To druhé naštěstí nezjistíte.

RYBA

Buďte rozhodní v dalších krocích před vámi. Budete mít jen šanci postoupit a to vás udělá šťastnými. Zároveň vás to povede dál. Kromě zahájení nových pracovních úkolů vám vyhovuje nový začátek citového vztahu. Následující dny přinášejí změny.