4. Zánět žaludku

Bolest hlavy nad obočím varuje před gastritidou. Je to mnohem nebezpečnější onemocnění než gastritida. Může to být i smrtelné. V případě gastritidy se proces šíří nejen na sliznice, ale i do hlubších vrstev. Okamžitě navštivte svého lékaře.

5. Ulcerózní onemocnění

Bolest v přední části čela označuje ulcerózní onemocnění, která se vyvíjejí v kterémkoli místě těla (to znamená ve vnitřních orgánech nebo ve viditelné části těla). Požádejte o obecné a důkladné vyšetření. Pokud máte na něco podezření, začněte návštěvou svého specialisty.

6. Střevní potíže

Bolí-li vás hlava nejčastěji v přední části hlavy, může to znamenat různá onemocnění střev. Budete muset změnit své stravovací návyky. Začněte cvičit jógu!

7. Infekce močových cest

O něco vyšší bolest hlavy varuje před infekčními onemocněními močových cest. Nemoc s velmi nepříjemnými příznaky. Dostaňte se co nejdříve na konec, co je špatně, a vyléčte se.

8. Problémy s ledvinami

Běžná migrenózní bolest hlavy uprostřed pokožky hlavy může znamenat onemocnění ledvin. Nezanedbávejte to, zjistěte, jaká nemoc napadla jeden z vašich nejdůležitějších orgánů. Je pravda, že jsou dva, ale nevěřte si.

9. Onemocnění močové trubice

Bolest v zadní části hlavy může naznačovat vývoj onemocnění močové trubice. Kromě fyzikálního vyšetření vás čeká rozbor krve a moči. Okamžitě si vyžádejte schůzku.

10. Nervózní

Bolest pronikající do zadní části krku může naznačovat bolest nervů. Může být způsobeno především nachlazením, ale může být způsobeno i otravou. Je potřeba vyšetřování.

11. Katarakta

Bolest vyzařující do spánku může varovat před šedým zákalem. Ztráta neprůhlednosti okuláru zabraňuje pronikání světla dovnitř oka, což vytváří rozmazané vidění. To může vést až k úplné slepotě. Zajděte k očnímu lékaři a požádejte o radu, jak můžete proces zpomalit užíváním vitamínů a antioxidantů.

12. Dysfunkce mozku a nervového systému

To může být indikováno bolestí nad spánkem

Zdroj.ripost