Panna

Hlavními osobnostními rysy lidí narozených ve znamení Panny jsou pečlivost, pracovitost a logické myšlení. Vaše životní cesta skončí díky těmto osobnostním rysům. Od mládí máte tendenci se přetěžovat a není neobvyklé, že chodíte spát zcela vyčerpaní. Nedostatek sebekontroly, stres a únava vedou k mrtvici a infarktu.

Váhy

Lidé narození ve znamení Vah jsou známí svou nerozhodností, klidem a přemýšlivostí. Díky těmto vlastnostem přichází smrt, jakmile se v nějaké situaci zaseknou. To se může stát například při rozhodování, jakou léčbu zvolit na určitou nemoc, nebo zda na křižovatce odbočit doprava či doleva.

Štír

Narodili jste se ve znamení Štíra? Pak jsou vašimi silnými stránkami energie, silná vůle a bystrý úsudek. V sobě si však nesete celoživotní chyby z minulosti, které vás pronásledují i po letech. Osudnou se vám může stát například partnerova nevěra. Pláčete a pláčete, ale zapomenout nedokážete. Naopak po nějaké době můžete být nevěrní i svému partnerovi – a budete posledním člověkem, který takový romantický vztah naváže.

Střelec

Lidé narození ve znamení Střelce jsou idealističtí, upřímní a snaží se žít aktivně a dobrodružně. Váš život není jednotvárný, často se necháte unést okamžikem, který vás nasměruje k dříve nemyslitelným činům. Váš život ovšem ukončí pouhá nešťastná náhoda – může vás srazit automobil, můžete uklouznout na náledí nebo vám na hlavu spadne strom.

Kozoroh

Je vaše znamení Kozoroh? Toto znamení je obdařeno cílevědomostí a ctižádostí. A tato ctižádostivost povede k vašemu pádu. Ve své snaze dostat se na vrchol a získat uznání se stanete pedantskými a nemilovanými lidmi ve svém okolí. A když se dostanete do potíží, nikdo vám nepřijde na pomoc; vzdáte se jim.

Vodnář

Citlivost, empatie a originalita jsou charakteristické vlastnosti pro vás, kteří jste se narodili ve znamení Vodnáře. Vždy se snažíte být první, kdo přichází s novými nápady, a často zavádíte změny. Co pro vás může být osudné, je únava a vyčerpání. Nezáleží na tom, zda je příčinou příliš mnoho zábavy nebo příliš mnoho práce. Neumíte si stanovit jasné hranice.

Ryby

Ryby jsou jedním z nejcitlivějších, nejklidnějších a nejintuitivnějších znamení. Přesto nebo právě proto často nežijí realisticky a raději utíkají do světa představ. Právě jejich nedostatečné uvědomění a odhodlání žít realisticky vede k jejich smrti. Ta přichází v podobě obyčejných nehod, kterým se dalo snadno předejít, kdyby Ryby žily „tady a teď“.