Bod Jung Čchuan: Odborníci říkají, že krátká denní masáž tohoto bodu zpomaluje stáří a může odvrátit nemoci na mnoho let

Pokud po krátké masáži nenastane žádná bolest, ale na místě Jung Čchuan se objeví pouze jamka, pak jsou vaše ledviny slabé a v těle není dostatek energie. V tomto případě bohužel nebude jedna masáž stačit. Nejlepší je provádět cvičení, která bod Jung Čchuan stimulují. Měli byste začít s cvičením „Zlatý kohout stojí na jedné noze.“

Pokud je bod bolestivý, musíte pokračovat v každodenních masážích. Bolest naznačuje, že bod je aktivní, že funguje. Určitě se budete ptát, proč ho tedy masírovat? Faktem je, že organismus moderního člověka se vzdálil přírodě a nedostává potřebné množství energie ze země. A náš životní styl nevyhnutelně vyvolává blokování toku energie.

Proto musíte neustále provádět vlastní masáž a pomáhat ledvinám normálně fungovat a energii procházet tělem. Pokud budete po dobu 3 až 5 minut denně masírovat bod Jung Čchuan, pak po krátké době zjistíte, že kůže na nohou se stala elastickou a hladkou a důlek se již netvoří. To je znamení, že masáž funguje a energie čchi proudí tělem správně.

Masáž bodu Jung Čchuan vás uchrání od mnoha nepříjemných neduhů, příznaků a onemocnění. Díky masáži můžete vyřešit následující problémy.

Kdy je třeba provádět masáž bodu Jung Čchuan

  1. Při bolestech hlavy, závratích, šumění v uších, při rozmazaném vidění, poruše paměti a sluchu.
  2. Při tachykardii, arytmii a dalších problémech kardiovaskulárního systému.
  3. První pomoc při úpalu, křečích a ztrátě vědomí.
  4. Při špatné funkci ledvin a zažívacího traktu.
  5. Při kolísání tlaku.

Jung Čchuan je velmi mocný a účinný bod, je to brána našeho těla. Je velmi důležité, aby fungoval správně. Pak bude celé tělo fungovat jako hodiny a energie bude řádně cirkulovat. To je cesta ke zdraví a dlouhověkosti!

Určitě se podělte o tyto informace se svými přáteli, aby se i oni dozvěděli o zázračných vlastnostech bodu Jung Čchuan.