VÁHY

Je čas začít více pracovat a bavit se prací. Pokud vám záleží na tom, abyste více vydělávali, budete více pracovat. Budete mít příležitost poznat, že musíte více pracovat a ukázat, že si stanovíte své cíle a půjdete si za nimi.

ŠTÍR

Peníze budou vaší silnou stránkou v období vedle vás. A zatímco si někteří myslí, že jste šťastní, štěstí si za peníze nekoupíte. Je čas se zaměstnat malými setkáními. Možná někoho potkáte.

STŘELEC

Buďte připraveni vědět, že nemusíte být jediní, abyste byli úspěšní. Je před vámi období, ve kterém víte, že obchodní štěstí je vám předurčeno a že váš úspěch je zaručen. A nebudete úspěšní jen díky penězům, ale také na cestě emocionálního štěstí.

KOZOROH

Nevíte, že i přes vaši dřinu vás čekají těžké úkoly a finanční krize.Je čas být v dobré náladě a vědět, že se tím nemusíte trápit. Krize přichází a odchází a vaše štěstí nezávisí jen na penězích. Jste více závislí na určitých lidech.

VODNÁŘ

Buďte velmi spokojení a stanovte si pouze své původní cíle. Nebude to pro tebe jednoduché, ale zvládneš to. Potěšení bude vaše, tak se o něj podělte s některými drahými lidmi. Když jste spolu s drahými bytostmi, peníze nemohou zaplatit za vaše štěstí.

RYBA

Buďte připraveni se odpoutat od špatných pozic a nedostávat se do horších. Musíte mnohem více brát ohled na to, co přijde dál. Nemusí to být ideální dny za peníze, ale byli byste rádi, kdyby byly ideální pro setkání s jednou osobou.