Přátelství

Vzhledem k tomu, že je žena Kozoroh přirozenou vůdkyní, často „velí“ i mezi svými přáteli. Rád má svou věrnou „skupinu“, do které je těžké pustit nové členy, ale jakmile pochopíte, jak skupina funguje, přijme vás jako sobě rovného.

Ke svým kamarádkám se chová téměř mateřsky, takže ji můžete kdykoli požádat o radu a pomoc, a stejně jako to dělají matky pro své děti, má tendenci spřádat kamarádkám plány, o kterých oni ani nevědí.

Až bude mít vše naplánované, jen krátce jim sdělí, že dnes večer jdou bruslit nebo že se slaví Nový rok na chalupě na venkově. Stejně jako její rodina je velmi loajální ke svým přátelům a vždy jim dává najevo, že se na ni mohou spolehnout. Mnoho jejích přátel patří do citlivých znamení zvěrokruhu, Štíra nebo Ryb.

Vzhled

Žena Kozoroh zaujme svou klasickou krásou, její celkový vzhled je velmi atraktivní a první, čeho si na ní každý všimne, jsou vysoké lícní kosti, které jí dodávají zvláštní eleganci a šarm. Typický představitel znamení se vyznačuje dlouhým nosem, výrazným a harmonickým obličejem, hlubokýma, mírně tmavýma očima, štíhlou postavou a tenkým krkem, zvýrazněnými rameny a jasnou a zářivou pletí.

Její tělo je proporčně stavěné a pevné, takže se žena Kozoroh může pochlubit velkou fyzickou odolností. Má velmi dobře a přesně tvarované obočí a smyslné rty dodávají jejímu vzhledu další kouzlo.

Její vlasy jsou obvykle tenké a hedvábné, s tmavšími barvami a odstíny. Kromě výrazných lícních kostí si nejprve vyhrává krásným úsměvem, za který neustále dostává komplimenty. Má dobře tvarované nohy, tenké kotníky a malá chodidla, díky kterým chodí rychle, hbitě a jistě. Vždy vypadá svěže a mladší než její roky.

Styl

Postavení a image jsou pro ni velmi důležité, a proto nikdy nevyjde z domu ledabyle oblečená. Stylem oblečení zdůrazňuje svou individualitu a její outfity bývají přísné, byznysové, s precizními a čistými liniemi.

Přísný business oblek nebo kostým k ní dokonale sedí. Ve volném čase je ráda v méně formálním oblečení, ale nikdy ji neuvidíte v ničem příliš ležérním. Pro ženu Kozoroha je praktičnost nade vše a její myšlenky se soustředí na důležitější věci, než je móda, ale pokud jí móda může pomoci na cestě za jejím cílem, pak ji využije. Co ji však opravdu baví, jsou módní doplňky a drahé šperky, ale ne přehnané a kýčovité. Její volbou jsou klasické náramkové hodinky, jednoduchý řetízek nebo perlový náhrdelník.

Výroba vlastní kosmetiky a produktů péče o pleť je jejím oblíbeným koníčkem, protože je praktický i relaxační. Co se týče líčení, „kouřové oko“ vypadá skvěle v kombinaci s bledými rty, tedy stylem 60. let.