K

Toto písmeno ve jménu dává postavě jemnost a něhu – takoví lidé dokáží svým úsměvem roztavit srdce i toho nej cynického a nejtvrdšího člověka. Často příliš citlivé a snadno zranitelné – tyto vlastnosti mohou „zakalit“ vaše zpravidla správné úsudky a ustavené morální základy.

L

Vědí, jak „filtrovat“ přijaté informace, odhodit sekundární a opustit hlavní věc. Písmeno L hovoří o vysoké pracovní kapacitě a zároveň o averzi k zbytečné práci. Tito lidé mají vždy svůj vlastní názor a vědí, jak ho obhájit. 

M

Odvážní a vytrvalí lidé vědí, jak bránit své názory. Život jim slibuje spoustu zkoušek, ale vrozený zdravý rozum a pozitivní přístup jim pomáhají snadno překonat neštěstí.

N

Majitelé jména začínajícího tímto dopisem jsou klidní a rozumní povahy, zřídka se dopouštějí ukvapených činů. Jsou autoritou, mají schopnost ovlivňovat mysli lidí.

O

Písmeno O hovoří o předvídavosti, odpovědnosti, schopnosti ponořit se do podstaty toho, co se děje, sebevědomí, schopnosti aktivně jednat, odvaze, nadšení. Tito lidé jsou velmi dobrodružní a nebojí se riskovat. Vyznačují se schopností dodržet slovo a věrností zvolené cestě.

P

Tito lidé mají touhu obětovat energii a čas pro dobrou věc. Mají silný charakter, velmi často si idealizují ostatní, protože sami usilují o ideál a jsou naivní.

Q

Ti, jejichž jméno začíná tímto dopisem, jsou považováni za nadšené a vášnivé povahy. Mají také sklon inspirovat ostatní k úspěchům. Jsou náchylní ke ztrátě věcí a pravděpodobně mají špatnou paměť 

R

Jména začínající tímto písmenem zní neobvykle a tuto neobvyklost lze vysledovat v postavě. Lidé s písmenem R na začátku svého jména mají velký smysl pro humor a optimismus. Zároveň mohou přes svou sofistikovanost nechtěně urazit milovaného člověka – musí být schopni zavřít čas.

S

Tito lidé žijí hlučně a hekticky – rádi neustále rozšiřují hranice svého světa. Může být agresivní, pokud je nucen spáchat nebo se zapojit do nežádoucích vztahů.

Š

Velmi účelné povahy. Stav a finanční situace jsou pro ně důležité, ale zároveň jsou vždy velkorysí a laskaví k ostatním. Mohou se zapojit do filozofie a psychologie.

T

Tito lidé se vyznačují vtipem a dobrým smyslem pro humor. Mají touhu vidět svět, naučit se co nejvíce. Ti, jejichž jméno začíná tímto písmenem, se navíc vyznačují milostí a soucitem, plachostí. Často se také zabývají podrobným plánováním své vlastní budoucnosti.

U

Existuje jen velmi málo jmen, která začínají tímto dopisem. Tito lidé jsou umělečtí a velmi talentovaní, ale projevují nedůvěru ve své schopnosti a myslí více na ostatní než na sebe. Vyznačují se odpovědným přístupem ke všemu, čestností a všestranným rozvojem. 

V

Promyšlené a trochu omezené, ale v přátelském prostředí se dokážou otevřít. Jsou připraveni na velké věci, ale často je brzdí plachost. Ti, jejichž jméno začíná tímto dopisem, se vyznačují vytrvalostí v úsilí o to, co chtějí – jsou to zajímavé osobnosti, společenské a sexy, které se vyznačují nezávislostí.

X

Toto písmeno hovoří o zvědavosti – takoví lidé jsou plní tužeb, odvážní a nezávislí, mají dobrou intuici. Zdá se, že jsou stále na jevišti a snaží se ohromit ostatní svým vzhledem, replikami. Lidé, jejichž jméno začíná tímto písmenem, se navíc vyznačují touhou po ideální estetice.

Z

Tento dopis znamená pravdivost, idealismus, schopnost obětovat se. Tito lidé se vyznačují sklonem k obdivování sebe sama a ve svém osobním životě často nemají příliš štěstí. 

Ž

Mít dobré reflexy (fyzické i psychické) a může být tvrdohlavý. „Já“ symbolizuje sebeúctu, touhu získat respekt, lásku a uznání.

Zdroj:news-fancy.com