Pro milovníky domácích mazlíčků neexistuje větší radost ze života, když vědí, že jejich malý mazlíček je klidný a vyrovnaný a jejich spánek je také relaxační. Koneckonců, spánek je klíčový pro každého, ať už žijeme svůj život na čtyřech nebo na dvou nohách.

Mnoho majitelů umožní vašemu domácímu mazlíčkovi, aby se bez problémů stočil na postel, aby se dobře vyspal, ale jiní štěňata ani nepustí do místnosti, kde spí. Ale kdo má potom pravdu? Kdo to vylepšuje?

Mnohým lidem poskytuje spánek se štěnětem klid a pohodlí a podle průzkumu Národního centra pro biotechnologické informace (NCBI) umožňuje 56% majitelů štěně spát s nimi. Podle dalších údajů se navíc ženy podle nejnovějšího výzkumu společnosti Healthline cítí mnohem bezpečněji spát ve společnosti jednoho psa než v případě jiné lidské bytosti.

Samozřejmě, mnoho z nás má pochybnosti o tom, jak zdravé je spát se čtyřnohým míčkem do vlasů, protože v mnoha případech může zasahovat i alergie. Existuje mnoho faktorů, které mohou přispět k tomu, kteří majitelé stojí za to a kteří by neměli usnout hlavu se svým rodinným mazlíčkem, ale pokud potřebujete trochu povzbuzení, abyste to zkusili, shromáždili jsme 5 důvodů proč byste to měli seknout!

Pokračování na další straně