Tento recept je jedním z nejúčinnějších přírodních antibiotik, které úspěšně léčí téměř všechny záněty a infekce, představil populární americký lékař Richard Schulze.

Toto super tonikum je mimořádně účinný přírodní prostředek. Nejlepší formy a vlastnosti bylin a rostlin jsou zachovány ve formě takové tinktury. Může však být velmi silný, proto jej vždy používejte opatrně.

Recept na toto úžasné tonikum obsahuje pouze PŘÍRODNÍ přísady, abyste dosáhli nejlepších výsledků.

Jak připravit toto úžasné přírodní antibiotikum:

Složení:

Přírodní jablečný ocet
100 gr čerstvé feferonky
500 gr červené cibule
500 gr česneku
500 gr křenu
250 gr kořene zázvoru

Všechny ingredience musíte oloupat a nasekat na jemno. Poté je vložte do velké skleněné nádoby a nalijte dostatek jablečného octa, abyste je zakryli 3 prsty nad nimi. Poté zavřete nádobu a protřepejte ji.

Skladujte jej na tmavém místě po dobu nejméně 2-6 týdnů. Čím déle to držíte, tím silnější to bude. Měli byste to také občas protřepat.

Poté tinkturu napněte pomocí tenkého plátna nebo sítka z nerezové oceli. Nalijte obsah nádoby na síto a směs vytlačte, aby se vytlačily zbývající šťávy.

Poté tinkturu nalijte do neprůhledné lahvičky, aby byla chráněna před světlem. Poté jej uložte na chladné a tmavé místo.

Dávkování:

Tinkturu můžete použít k léčbě zánětů, nachlazení a infekcí, k posílení imunitního systému a zlepšení trávení. Můžete jej použít každý den. Vezměte 1 čajovou lžičku tinktury a zřeďte 100 ml čištěné vody.

Pokračování na další stránce