Je zásadní se promyšleně rozhodnout, s kým chceme strávit život. Když to děláte, je třeba mít na paměti mnoho faktorů. Měli bychom to přehodnotit a dál hledat, jestli jedinec, kterého jsme si vybrali, nezmizí ze scény, jakmile se na obloze zvednou tmavé mraky.

Tato žena to zažila v jednom z nejtěžších období ve svém životě, ale naštěstí se rozhodla přeměnit tuto obtíž v příležitost a mohla zlepšit svůj vzhled. A uspěla.

14letý vztah Riony Kelly s jejím přítelem směřoval k rozvodu poté, co prodělala mrtvici, která ji částečně ochrnula od pasu dolů. Věřila, že neexistuje žádná cesta ven, a často měla špatné myšlenky, protože byla s mužem, který nikdy nepochopil její skutečné zásady.

Její děti byly jediným důvodem, proč si přála pokračovat v boji. Doktoři řekli, že Riona už nikdy nebude schopná chodit, ale s důsledným cvičením bude moci používat berle, aby ušla krátké vzdálenosti. Nemohla uvěřit, že se s ní v nejtěžších chvílích její exmanžel hned rozešel.

Vysvětluje, jak v tuto chvíli hledala osobního trenéra, který by jí pomohl, a jak při tom objevila Keitha prostřednictvím přítele. Od chvíle, kdy se potkali, mezi nimi byla silná chemie, která rezonovala a dávala najevo, že se milují. Keith často říká Rioně, že ji inspiruje a obdivuje její sílu.

pokračování na další straně