Amanda měla obrovskou radost – po třech letech snažení konečně otěhotněla a společně s manželem se připravovala na přivítání nového člena rodiny. Nečekaně se ženě zhroutil svět.

Pár se brzy přestěhoval do svého nového domova. Nic nenaznačovalo blížící se katastrofu.

Krátce po přestěhování, když byla Amanda ve 36. týdnu těhotenství, se její manžel rozhodl ji opustit. Prohlásil, že jejich manželství bylo zbytečné a sbalil si kufry.

Žena byla v šoku. Přiznala se:

Byl to pro mě blesk z čistého nebe. Měli jsme spolu tolik plánů! Velmi jsem to prožíval.

Manžel opustil těhotnou Amandu v hrozné finanční situaci. Když si brala půjčku na koupi a rekonstrukci domu, nevěděla, že vše bude muset splatit sama.

Amandiným největším snem bylo vychovat syna v domě, který mu koupila. Jakkoli v něm chtěla zůstat, zdálo se to neskutečné.

Její smutný příběh se dostal k novináři v televizi v Sydney. Muž ji pozval do studia, aby se s publikem podělila o své zážitky.

Jejich reakce byla úžasná!

Brzy poté byla požádána, aby se znovu objevila před kamerou. Když Amanda otevřela dveře televiznímu štábu, netušila, jaký je účel této návštěvy. Když ji kameraman požádal o povolení k natáčení interiéru, žena po chvíli zjistila, oč jde. To, co se stalo, ji dojalo k slzám!

Novinář, který představoval další pokoje, dal Amandě úžasnou zprávu: jako dárek dostala dodávku jídla na 3 měsíce, kompletní výbavičku pro miminko a 6 měsíců bezplatný úklid domácnosti.

Pokračování na další straně