Každý ví, že prevenci je třeba věnovat více pozornosti než terapii, ale málokdo za prevenci poděkuje… To je pravda života. Doufám, že vám tento článek pomůže dozvědět se více o mužském zdraví a správně o sebe pečovat, pokud máte to štěstí, že se narodíte jako muž. Pokud patříte k něžnému pohlaví, měli byste se seznámit i s některými okamžiky v životě mužů, o kterých není zvykem mluvit.

Ranní erekce je normální fyziologický jev. Když muž sní, aktivuje se mozkové centrum, které řídí reflexní erekci. Sny přitom mohou být decentní a neobsahují žádné erotické prvky. K erekci dochází také v důsledku naplnění močového měchýře přes noc.

Erekci mohou mít i miminka v děloze, jde o přirozený fyziologický proces. Nedostatek erekce u muže po ránu je alarmující. Promluvíme si o tom.

ranní erekce

K diagnostice problémů s erekcí a možné sexuální dysfunkce lékaři používají tento ošemetný trik: večer přiloží tenký papírový kroužek na místo příčiny a ráno zkontrolují jeho integritu. Celý prstenec ukazuje na slabou erekci po celou noc a v ranních hodinách. S největší pravděpodobností nejsou sexuální funkce muže v pořádku.

Tyto důvody stojí za to si pozorně přečíst. Pokud ranní erekce náhle zmizela a není dlouho pozorována, se zdravím muže není něco v pořádku. Ztráta erekce může být dokonce spojena se srdečním selháním. Musíte se starat o své zdraví!

Pokračování na další straně