Letos nás podle něj čekají dva scénáře. Neví se, která se splní, ale bohužel oba nejsou optimističtí.

Šokující vize pro rok 2022

Jasnovidec řekl, že lékaři objeví něco, co by vyvolalo paniku. Bude to souviset s něčím v lidské krvi.

„Nastane panika.“ Něco objeví lékaři – nevím, jestli v Polsku nebo v zahraničí – něco v krvi. Výsledkem je, že mnoho lidí bude muset něco vzít. Bude podmínkou a nutností něčemu zabránit. Připomíná mi to podruhé. A vidím zvláštní rozdělení: bude přísná kontrola lidí, kteří něco nepřijali, budou velmi kontrolovaní. Bude to ale mnohem větší disciplína, než tomu bylo doposud. Vznikne skupina lidí, kteří se budou muset pravidelně kontrolovat, a pokud tak neučiní, bude to mít důsledky – možná právní důsledky,“ vysvětluje Jackowski.

Jackowski se ve své vizi zaměřil i na politiku u nás. Situace kolem PiS se podle něj bude stále zhoršovat. Zůstane u moci?

„Rok 2022 jest też bardzo znamienny dla obecnej władzy i koalicji rządzącej, bo z tej koalicji będą się pewne osoby chciały ewakuować. Celowo użyłem takiego słowa – ewakuować. Pewne osoby, będące w koalicji rządzącej, dzięki którym ona trwa, będą chciały ewakuować się z obecnego rządu i będziemy w stanie to zauważyć w okresie pierwszych trzech miesięcy. To będzie stawianie warunków PiS-owi nie do spełnienia. To będą warunki wewnątrz i w ten sposób te osoby będą chciały wyjść z twarzą z obecnego rządu. Te osoby wiedzą, jak się sprawy potoczą dalej i będą się tego bały i będą chciały odejść. Nie jest wykluczone, że PiS stanie w obliczu pozbycia się władzy, zrzucenia z siebie władzy. 2022 rok będzie takim, w którym PiS stanie przed takim problemem. Próby tworzenia koalicji raczej zakończą się fiaskiem. Rok 2022 będzie raczej rokiem, w którym koalicja się rozpadnie” – zdůrazňuje Jackowski.

Jasnovidec věří, že nemáme v co doufat v lepší časy. Dodává, že válka by pomohla vyjasnit určité otázky.

„S velkou nadějí, že to není pravda, vám řeknu, že to, co je před námi, je strach, který se teprve objeví. Každý z nás pocítí strach z toho, co se stane. V mnoha ohledech – proto říkám, že rok 2022 je výjimečný. Ať jdeme jednou nebo druhou cestou, každá z nich je špatná. řeknu ještě jednu věc. Pokud by měla nastat nějaká významná vojenská situace ve světě, bylo by to jedině tak. Toto je druhý způsob. Tuto vojenskou situaci, která by v zásadě byla něčím velmi špatným, budeme moci posoudit, že šlo o vysvobození. To jsou dvě cesty: bez vojenské situace půjdeme mnohem hlouběji do toho, co je nyní. Pokud dojde k vojenskému problému, může tato situace zachránit svět před mnoha věcmi – takový paradox,“ – vysvětluje jasnovidec.

Pokračování na další straně