#4 Rychlé nahlédnutí do kalendáře

Všimli jste si nesrovnalosti mezi daty v obou kalendářích a v počítači? Na obrazovce se zobrazuje, co by mohlo být pouze skutečné datum 4. srpna 2017. Přesto jsou počítače navrženy tak, aby zůstaly aktualizované ve správné datum, takže je vysoce nepravděpodobné, že by osoba na obrázku mohla mít kalendář na příští rok. . Chyba tedy spočívá v konfliktních letech 2017 a 2018.

#5 Domácí úkol z angličtiny

Tohle by bylo snadné, pokud znáte klasickou literaturu. Podívejte se na hromádku knih vedle dítěte. Pes baskervillský ve skutečnosti napsal Sir Arthur Conan Doyle jako součást své série Sherlock Holmes. Přesto Charles Dickens napsal Velká očekávání a těžké časy.

Odhalit skrytou položku

Nyní je zde několik dalších příležitostí, jak otestovat své bystré oči. Nyní budete muset najít skrytý předmět, který nepatří ke zbytku vzoru. Udělejte to nejlepší, než se podíváte na odpověď!

# 6 Najděte skrytou můru

To poslední, co by někdo chtěl v hromadě rozházeného oblečení, je mol požírající látky!

# 7 Najděte skryté Corgi

Psi jsou dychtiví vykopat vaši tvrdou práci. Zdá se, že tohle malé hnědé štěně nemá nic dobrého. Všimněte si, že jeho barva splývá s květináči, takže při hledání jeho malého obličeje věnujte zvýšenou pozornost.

# 8 Najděte skrytého tanečníka

Skrytá postava má opět stejnou barvu jako věci kolem ní. Najděte půvabnou tanečnici, jak piruetuje polem růžových plameňáků se šíleným krkem.

# 9 Najděte skrytého Tutu

Tanečnice nechala tutu za sebou a nyní se mísí s melounem stejné barvy. Všimněte si však, že tutu nemá žádná černá semena ani zelenou kůru!

# 10 Najděte skrytého ducha

Tohle je ideální na Halloween! Jeho tvůrce, maďarský ilustrátor Gergely Dudás, je skvělý v kreslení těchto hádanek s obrázky skrytých předmětů. Užijte si poslední výzvu!

Zdroj:RD.com