5. Oblíbená hudba zesnulého

Když při pomyšlení na zesnulého uslyšíme jeho oblíbenou píseň, můžeme si být jisti, že je jeho duch nablízku.

Mnoho lidí přiznává, že oblíbená píseň zesnulého byla neustále s nimi, bez ohledu na to, kde byli. Objevoval se v rádiu, v televizi, v obchodech při nakupování.

Skeptici řeknou, že je to jen náhoda. Protiřečí mu svědectví lidí, kteří zažili setkání s mrtvými. Jak zdůrazňují, oblíbená hudba zesnulého se rozezněla, jakmile na něj mysleli.

6. Zvláštní chování elektrického zařízení

Zatímco takové události připomínají scény z hororů, mnozí tvrdí, že zažili podivné chování elektrických předmětů. Podle jejich názoru je mrtví takto informovali o jejich přítomnosti.

Mezi nevysvětlitelné události, za které je zesnulý obviňován, patří blikající světla, rušení televizního obrazu, náhlé vypnutí elektronického zařízení nebo z něj vycházející nevysvětlitelné zvuky. 

7. Z ničeho nic se objevující důležitá čísla.

Jednou z forem kontaktu, kterou mohou duchové mrtvých použít, je předat zprávu tím, že ukážete blízkým významná čísla a čísla.

Mnoho lidí zažilo svůj vzhled, když to nejméně očekávali. Všimli si jich na hodinkách, v knihách nebo v televizi. Tato čísla nejčastěji odkazovala na významná data v životě zesnulého.

Pravděpodobně se najdou lidé, kteří řeknou, že vzhled určitých čísel je jen náhoda. Jiní to považují za jasný důkaz kontaktu s posmrtným životem.

8. Pocit, že se nás někdo dotkl

Pocit, že se nás někdo dotýká, když jsme sami, může být velmi silným signálem, že zesnulý člověk je poblíž.

Může se stát, že nás bude líbat na rty, česat vlasy nebo nás jemně hladit rukou po rameni. Dotek bude obvykle také doprovázen silným pocitem, že duch zesnulého je poblíž. Je možné, že změnu energie pocítíme i v místnosti, ve které se nacházíme.

9. Zvláštní chování zvířat

Mnoho lidí věří, že mrtví, kteří opustili tento svět, se vrátí ve formě zvířat.

Motýl, pták nebo jiné stvoření může neočekávaně upoutat vaši pozornost. Můžete mezi sebou cítit nevysvětlitelné pouto. Existují příběhy o zvířatech, která hledala kontakt s lidmi, i když se jim obvykle vyhýbala.

Zdroj:littlethings.com