1. Zvláštní vůně
    Pokud existuje šance, že se v budoucnu stane něco špatného, ​​může nás náš Anděl strážný také upozornit na to speciální vůní.
  2. Překážky, které nám stojí v cestě, když spěcháme
    Pokud nemůžeme najít zamykací klíč a spěcháme už do práce, je možné, že nás toto několikminutové zpoždění zachránilo před nehodou.
  3. Lámání vzpomínek
    Někdy děláme věci, které jsme dělali v minulosti, aniž bychom přemýšleli o důsledcích. Tyto vzpomínky k nám přicházejí, abychom mohli tentokrát odvrátit negativní důsledky stejných problémů.
  4. Pochybnosti o mučení
    S těmito negativními emocemi by nás náš Anděl strážný chtěl povzbudit, abychom věnovali větší pozornost tomu, co se děje kolem nás.
  5. Sny
    Během našich snů se nás náš Anděl strážný snaží kontaktovat a varovat nás, že se v blízké budoucnosti může stát něco špatného. Neignorujte tyto sny!
  6. Silné emoce
    Pokud se přiblížíme někomu, kdo nám chce ublížit, můžeme mít tak intenzivní emoce, kterým bychom měli věnovat náležitou pozornost.
  7. Pocit deja-vu
    S tímto pocitem nás náš Anděl strážný upozorňuje, abychom se vyvarovali možné chyby.
  8. Setkání s určitými lidmi
    Někdy se náš Anděl strážný obrací na lidskou pomoc, takže pak potkáme lidi, kteří si mohou, i když nás v současné době obtěžují, zpětně uvědomit, že účelem tohoto setkání bylo. S jeho pomocí můžeme vidět některé důležité věci ze zcela nové perspektivy.

Zddroj:filantropikum.com