3 # Toužíte po tom, co nemůžete získat

Je tu něco, co mu nedáš, i když to opravdu chce, ale buď tě to nudí, nebo o tom vlastně nevíš. Je také možné, že milujete lov a nudí vás věci, které můžete snadno získat. Pokud je váš muž tento typ, je malá šance, že se změní.

4 # Přilákejte pozitivní a šťastnou ženu

Neznamená to, že ve vztahu nemůžete být někdy smutní, ale pro muže je velmi důležitým faktorem, aby žena po jeho boku byla veselá a nevyzařovala z něj negativita. Toužíte po vřelosti a pozitivní atmosféře, a pokud to vedle sebe nezažijete, podíváte se jinam.

5 # Potřebujete něco nového

Manželství znamená stabilitu, ale také přináší monotónnost, pokud strany neudělají nic pro to, aby svůj vztah trochu přeplnily. Pokud ve vašem vztahu není vzrušení, existuje šance, že muž bude hledat to, co vám chybí, jinde.

6 # Nejsem s tebou spokojený




Docela jasný důvod, ale je důležité to zmínit. Možná má váš manžel pocit, že udělal chybu, manželství neprobíhalo tak, jak si představoval. Máte ve svém manželství mnoho problémů a zdá se, že je nemůžete vyřešit? Nemůžete to nutit dlouho, což nefunguje. Rozpoznávejte znamení, mluvte a dělejte, co potřebujete, protože byste neměli zůstat v neštěstí.

7 # Cítíš, že si ho nevážíš

Nesmíte svému manželovi dát uznání, které potřebuje, aby se cítil jako řádný člen vašeho manželství. Necítíte, že byste si vážili svých aspirací, akcí, práce, schopností atd. Budete mít tendenci hledat ženu, která tuto touhu uspokojuje, protože vy, vaše žena, nebudete.

Zdroj:blikk