Blíženci

Možná si myslíte, že ženy tohoto znamení zvěrokruhu máte naprosto pod kontrolou, ale dokážou vám zamíchat kartami tak, že ani nepoznáte, která z vás je velí. Velmi dobře vědí, kdy je nutné vložit veškerou kontrolu do vašich rukou, abyste byli velmi šťastní a vypadali, jako byste měli celou situaci pod kontrolou, ale ženy Blíženci mohou kdykoli vzít veškerou kontrolu zpět do svých rukou . V tu nejnevhodnější chvíli, kdy už úplně všechno zapomenete, vám dají kontrolní ránu a budou moci vzít veškerou moc do svých rukou.

Střelec

Toto znamení zvěrokruhu se velmi energicky pohybuje směrem ke svému cíli, takže pokud se vaše plány neshodují s jejich, můžete se rozloučit! Tyto ženy nedovolí, aby jim někdo stál v cestě, kontroloval je a bránil jim v získání toho, po čem touží. A co je důležitější, mají prostě rádi svobodu a to, že se mohou jakkoli rozhodovat nebo dělat, co chtějí. Střelec je absolutní milovnice svobody, ženy tohoto znamení jsou odhodlané udělat všechno, nikdo jim to nemůže říct, udělají vše, co chtějí, ne to, co jim někdo řekl.

Kozoroh

Toto znamení zvěrokruhu je prostě mistrem sebeovládání, takže ženy tohoto znamení nepotřebují, aby je někdo ovládal. Moc dobře vědí, co je pro ně nejlepší. A i když se je pokusíte ovládat, ukážou se jako velmi tvrdohlaví, takže to s největší pravděpodobností okamžitě vzdáte, aniž byste je dokázali přesvědčit, aby udělali to, co chcete. Jsou to velmi silní lidé a to se nedá změnit. Neměli byste se ani snažit na těchto ženách něco změnit, protože to vše může skončit velmi smutně.

Toto jsou znamení zvěrokruhu mezi ženskými představiteli, která mají takové vlastnosti, že nikdy nedovolí, aby je ovládali muži. Tak na to dávejte pozor.